پایگاه اُرُدیست های سوئد

Swedish Orodists

الرئيسيةجستجوأحدث الصورثبت نامورود
< class="" height="25"> link

https://i.servimg.com/u/f30/20/32/02/33/orodis68.jpg

فلسفه اُرُدیسم چیست ؟ Orodism
زندگینامه فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ
بازتاب جهانی فلسفه اردیسم
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور هندوستان
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور آمریکا
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور ازبکستان
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور کلمبیا
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور لهستان
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در تاجیکستان
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور افغانستان
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور مراکش
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور برزیل
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور نیجریه
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور نائورو
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور لیبی
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور بلژیک
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور سریلانکا
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور فیلیپین
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور کنگو
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور ژاپن
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور اتیوپی
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور کرواسی
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در جمهوری چک
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در گینه استوایی
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور صربستان
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور دانمارک
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور مالزی
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور اکوادور
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور قزاقستان
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور هائیتی
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور هندوراس
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور تانزانیا
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور سوئیس
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور نپال
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور تایلند
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور ایتالیا
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور گرجستان
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در آفریفای جنوبی
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور بلغارستان
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور کنیا
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور کامرون
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کره جنوبی
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور نروژ
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور مکزیک
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور اندونزی
بازتاب اُرُدیسم در جمهوری آذربایجان
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور انگلیس
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور عراق
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور آلمان
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در پورتوریکو
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور غنا
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور اسپانیا
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور فرانسه
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور ترکیه
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور روسیه
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور بنگلادش
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور پاکستان
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور اوگاندا
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور بحرین
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور ایسلند
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور مقدونیه
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور ایران
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور اوکراین
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور تونس
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور لتونی
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور چین
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور جیبوتی
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور الجزایر
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور کانادا
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور پرو
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در نیکاراگوئه
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور آرژانتین
بازتاب اُرُدیسم در بوسنی و هرزگوین
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در قرقیزستان
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در ارمنستان
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور گویان
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور سنگاپور
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در لوکزامبورگ
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در مجارستان
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور بوتان
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور کوبا
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور کوزوو
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور سوئد
المواضيع الأخيرة
» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور آفریفای جنوبی The philosophy of Orodism in South Africa
من طرف الأحد فبراير 27, 2022 9:20 am

» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور کنگو The philosophy of Orodism in Congo
من طرف الأحد فبراير 27, 2022 9:16 am

» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور تانزانیا The philosophy of Orodism in Tanzania
من طرف الأحد فبراير 27, 2022 9:14 am

» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور لوکزامبورگ The philosophy of Orodism in Luxembourg
من طرف الأحد فبراير 27, 2022 9:13 am

» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور سنگاپور The philosophy of Orodism in Singapore
من طرف الأحد فبراير 27, 2022 9:11 am

كساني كه Online هستند
در مجموع 120 كاربر Online ميباشد :: 0 كاربر ثبت نام شده، 0 كاربر مخفي و 120 مهمان :: 1 روبوت الفهرسة في محركات البحث

هيچ كدام

بيشترين آمار حضور كاربران در سايت برابر 295 و در تاريخ الأربعاء أكتوبر 16, 2024 7:50 pm بوده است.
ورود
نام كاربر:
كلمه رمز:
ورود اتوماتيك در بازديدهاي بعدي: 
:: كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
فرشته بیژنی
جمالات مثبت=تفکرمثبت=زندگی مطابق میل Vote_rcapجمالات مثبت=تفکرمثبت=زندگی مطابق میل Voting_bar1جمالات مثبت=تفکرمثبت=زندگی مطابق میل Vote_lcap 
حمیده ناصری
جمالات مثبت=تفکرمثبت=زندگی مطابق میل Vote_rcapجمالات مثبت=تفکرمثبت=زندگی مطابق میل Voting_bar1جمالات مثبت=تفکرمثبت=زندگی مطابق میل Vote_lcap 
admin
مهران عبدالهی
ستاره عباسی
Sarvenaz
فرهاد رمضانی
زیبا
پروانه منفرد
سارا رستمیان

جمالات مثبت=تفکرمثبت=زندگی مطابق میل

+5
mehrnoosh
مرتضی آشتیانی
زیبا
سارا رستمیان
Amin/sh
9 مشترك
رفتن به صفحه : 1, 2  الصفحة التالية
نويسندهپيام
مهمان
مهمان
Anonymous

جمالات مثبت=تفکرمثبت=زندگی مطابق میل Empty
پستعنوان: جمالات مثبت=تفکرمثبت=زندگی مطابق میل   جمالات مثبت=تفکرمثبت=زندگی مطابق میل Emptyالإثنين يناير 11, 2010 9:56 am

زندگی فردایتان همانی خواهد بود که امروز اندیشیده اید ....شاید بارها وبارها جملاتی از این دست را شنیده باشید...شاید کتابهای زیادی در مورد انرژی کائنات،راز جاذبه،قدرت ذهن خوانده باشید...
طرز تفکر،تلقین ،پاسخ دادن کائنات به افکار ما،قوانینی که در دنیا جریان دارد و فقط در راستای رساندن ما به خواسته هایمان است...
موضوعات و مطالب زیادی از این دست را میتوانید براحتی با کمک جستجوگرها مطالعه کنید...
مهمترین روشی که من هم به شما یشنهاد میکنم ...یادداشت کردن خواسته هایتان بصورت دقیق و کامل حتا به همراه زمانی که میخواهید به آن رسیده باشد است...کافی است هر روز یا هر چند روز یکبار آنها را مطالعه کرده و خود را در حالی که به خواسته یتان رسیده اید تصور کنید....
و سپس شروع به تکرار جملات مثبت و انرژی بخش کنید....
(مطمئن باشید اگر خود را در مسیر خواسته هایتان قرار دهید و واقعا از صمیم قلب دستیابی به ان را بخواهید بدون شک به آن خواهید رسید.من امتحان کرده ام و بارها به نتایجی دست پیدا کرده ام که حتا فکرش را نمی کردم)
در زیر چند جمله ی مثبت برایتان نوشته ام ،از همین امروز به سمت خواسته هایتان حرکت کنید:

اين مطلب آخرين بار توسط sunny در الأحد مايو 16, 2010 12:21 pm ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
مهمان
مهمان
Anonymous

پستعنوان: رد: جمالات مثبت=تفکرمثبت=زندگی مطابق میل   جمالات مثبت=تفکرمثبت=زندگی مطابق میل Emptyالإثنين يناير 11, 2010 10:04 am

***من آنچنان توانگرم که همه ی خواسته هایم در هر زمان بر آورده خواهد شد،من سرشار از قدرت الهی ام...
***من همه را میبخشم و خدا درون انها نیز مرا برای ابد رها میکند
***من به روشنی میبینم که هیچ چیز و هیچ کس نمیتواند میان من وآنچه که از آن من است بایستد!
***هیچ چیز نمیتواند مکعترض موهبت هایم شود.
***من میتوانم کارها و امور عظیم را به اسانی به انجام برسانم.
***من از توانگری دیگری انتقاد نمیکنم و ایراد نمیگیرم من فقط به خدا چشم میدوزم و هدایت او را می طلبم و توانگر میشوم.
***زندگی ودرآمدم نمیتواند محدود باشد
*****خدای دونو هم اکنون مرا از هر گونه محدودیت میرهاند،هم اکنون در ذهنم دولتمندم و توانگری ام متجلی میشود..
مهمان
مهمان
Anonymous

پستعنوان: رد: جمالات مثبت=تفکرمثبت=زندگی مطابق میل   جمالات مثبت=تفکرمثبت=زندگی مطابق میل Emptyالإثنين يناير 11, 2010 10:28 am

***هر دم و بازدم زندگی ام سرشار از نظم الهی است من آرام و متوازنم:لبریز از آرامش و تعادل
***هرآنچه را که آزارم داده است عفو میکنم.
***در درون وبرون،همه چیز و همه کس را عفو میکنم،همه چیزهای گذشته و حال و آینده را میبخشم.هر چیز و هر کس را که در گذشته و اکنون نیازمند بخشایش است میبخشم و همه را به شیوه ای مثبت عفو میکنم
***من آزادم ودیگران نیز آزادند اکنون همه چیز میان من ودیگران پاک شده و تا ابد نیز پاک خواهد ماند.
***من اکنوهن در میان روابط درست،افراد درست و اوضاع و شرایط درست قرار دارم. خدا کمکم می کند..
******قدرت کامیابی بخش خدا،به یکایک ثانیه های امروزم برکت میدهد تا هم اکنون و همین جا به عالیترین ثمرات نیکو برسم
***خدایا به تو و قانون عدالت تو توکل میکنمفمیدانم آنچه به من تعلق دارد نمی تواند از من باز گرفته شود.پس آرام و آسوده بر جای میمانم.
***خدا روزی رسان من است و هماکنون به همهی زوایای زندگی ام برکت میدهد تا شاهد سعادتمندی بیکران باشم.
***فرزانگی الهی درهای بسته را میگشاید،آنجا که دری نیست دری باز میشود
***در ذهن الهی از دست دادن وجود ندارد.هم اکنون اگر چیزی از دست داده ام برتر از آن به من باز میگردد.
***خواست من خواست خداست،پس میخواهم همه ی موهبت هایم را دریافت کنم.خواست خداست که برکت های بیکرانش را به من بدهد.پس میخواهم که هم اکنون واینجا سلامتی و شادمانی را به آغوش کشم....
مهمان
مهمان
Anonymous

پستعنوان: رد: جمالات مثبت=تفکرمثبت=زندگی مطابق میل   جمالات مثبت=تفکرمثبت=زندگی مطابق میل Emptyالإثنين يناير 11, 2010 10:29 am

امیدوارم به خواسته هاتون خوب فکر کنید،خواسته هایی که تو زندگیتون تاثیر مثبت میذاره و شما رو سعادتمند میکنه...
آرزو میکنم به خواسته هاتون هر چند هم بزرگ باشن برسید
جمالات مثبت=تفکرمثبت=زندگی مطابق میل 569901
Amin/sh
دوست جدید انجمن
دوست جدید انجمن

تعداد پستها : 12
از ایشان سپاسگزاری شده : 2
Registration date : 2010-01-06

پستعنوان: رد: جمالات مثبت=تفکرمثبت=زندگی مطابق میل   جمالات مثبت=تفکرمثبت=زندگی مطابق میل Emptyالثلاثاء يناير 12, 2010 2:16 pm

سانی خانم به خاطر جمله های قشنگی که نوشتید ممنون.
جمالات مثبت=تفکرمثبت=زندگی مطابق میل 958944
Amin/sh
دوست جدید انجمن
دوست جدید انجمن

تعداد پستها : 12
از ایشان سپاسگزاری شده : 2
Registration date : 2010-01-06

پستعنوان: دنیا به این قشنگی یک کوزه ی سفالی است   جمالات مثبت=تفکرمثبت=زندگی مطابق میل Emptyالثلاثاء يناير 12, 2010 2:24 pm

حر ف های هست برای گفتن که اگر گوشی نبود نمی گوییم و حرف هایی هست برای نگفتن حرف های که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آورند و سرمایه ی ماورائی هر کس حرف هایی است که برای نگتن دارد حرف هایی که پاره ی بودن آدمی اند و بیان نمی شوند مگر آنکه مخاطب خویش را بیابند.
جمالات مثبت=تفکرمثبت=زندگی مطابق میل 70390 امید وارم که لب دوخته شویم
مهمان
مهمان
Anonymous

پستعنوان: رد: جمالات مثبت=تفکرمثبت=زندگی مطابق میل   جمالات مثبت=تفکرمثبت=زندگی مطابق میل Emptyالأحد مايو 16, 2010 5:37 am

هر روز صبح غزالی در آفریقا بیدار می شود
او نیک می داند که باید تند تر از سریعترین شیر بدود و کشته نشود
هر روز صبح شیری در آفریقا بیدار می شود
او نیک می داند که باید تندتر از سریعترین غزال بدود تا از گرسنگی نمیرد.
مهم نیست که شیر هستید یا غزال
بهتر است با طلوع خورشید دویدن را آغاز کنید. جمالات مثبت=تفکرمثبت=زندگی مطابق میل 407342
مهمان
مهمان
Anonymous

پستعنوان: رد: جمالات مثبت=تفکرمثبت=زندگی مطابق میل   جمالات مثبت=تفکرمثبت=زندگی مطابق میل Emptyالأحد مايو 16, 2010 6:00 am

"هر اندیشه ی تو واقعی است- نیرو است"
(پرنتیس ملفورد)

فکر غالب یا نگرش ذهنی ، حکم مغناطیس را دارد و قانون این است که هر چیزی مشابه خود را جذب کند . در نتیجه ، نگرس ذهنی به گونه ای تغییرناپذیر همین موقعیت هایی را که مطابق با ماهیت خود باشد ، جذب می کند.
(چارلز هانل)

ارتعاشات نیروهای ذهنی ، حساس ترین و در نتیجه نیرومند ترین نیرو در عرصه ی هستی است .
(چارلز هانل)
سارا رستمیان
ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
سارا رستمیان

تعداد پستها : 987
از ایشان سپاسگزاری شده : 95
Registration date : 2008-10-24

پستعنوان: رد: جمالات مثبت=تفکرمثبت=زندگی مطابق میل   جمالات مثبت=تفکرمثبت=زندگی مطابق میل Emptyالأحد مايو 16, 2010 6:04 am

جايي که راه نيست خداوند راه مي گشايد . اسکاول شين
مهمان
مهمان
Anonymous

پستعنوان: رد: جمالات مثبت=تفکرمثبت=زندگی مطابق میل   جمالات مثبت=تفکرمثبت=زندگی مطابق میل Emptyالأحد مايو 16, 2010 6:26 am

وقتی تو حواست را روی آنچه می خواهی متمرکز نگه داری و این حضورذهن را حفظ کنی ، در لحظه ای قرار میگیری که در واقع آنچه را می خواهی با شدیدترین قدرت موجود در کائنات به سوی خود فرا می خوانی.
قانون جذب کلمات "نه" ، و "نخواستن " و هر نوع کلمه ی منفی را به حساب نمی آورد . وقتی کلامی منفی از دهان تو بیرون بیاید ، آنچه قانون جذب دریافت می کند مثلا این است :
" دلم نمی خواهد چیزی روی لباسم بریزد"
"دلم می خواهد چیزی روی لباسم بریزد و دلم می خواهد چیزهای بیشتری هم ریخته شود"
مهمان
مهمان
Anonymous

پستعنوان: رد: جمالات مثبت=تفکرمثبت=زندگی مطابق میل   جمالات مثبت=تفکرمثبت=زندگی مطابق میل Emptyالأحد مايو 16, 2010 12:46 pm

"تو همین طور که پیش می روی عالم خودت را خلق می کنی"
(وینستون چرچیل)

"تلفیق فکر و عشق است که نیروی غیرقابل مقاومت قانون جذب را تشکیل می دهد"
(چارلز هانل)

"ضابطه ای که باعث قدرت پویای فکر می شود تا بتواند با مورد خودش ارتباط برقرار کند و در نتیجه در مورد هر نوع تجربه ی انسانی ناسازگار خبره شود،قانون جذب است که نام دیگری برای عشق است . این یک اصل پایه ای و جاودنی و تفکیک ناپذیر در هر موجود ، هر فلسفه ، هر مذهب و هر علومی است . هیچ راه فراری از قانون عشق وجود ندارد . احساس است که باعث نشاط و شادابی فکر می شود . احساس اشتیاق است و اشتیاق ، همان عشق است. فکر سرشار از عشق شکست ناپذیر می شود ."
(چالز هانل)

"آنچه را که می خواهی از قبل مجسم کن که مال تو شده است بدان که سرانجام به سراغ تو می آید . پس بگذار بیاید . بابت آن خودت را ناراحت و نگران مکن . فکر کن که آن مال تو شده است و از قبل صاحبش بوده ای ."
(رابرت کالی یر)

هر آنچه بخواهی می توانی داشته باشی . البته اگر بدانب که آن را چطور در افکار خودت قالب سازی کنی و شکل دهی . اگر روش استفاده از نیروی خلاق درون خودت را یاد بگیری ، هیچ رؤیایی نیست که به حقیقت نپیوندد.روش هایی که برای یک نفر کارایی دارد ، همه شمول است.عامل عمده ی قدرت در استفاده از هرآنچه تو داری ، قرار دارد.....آزادانه ، کاملا .... و بنابراین کانالهای دریافتی و باور خود را برای نیروی خلق بیشتری که از طریق خودت جاری شود ، باز کن "
(رابرت کالی یر)

"اولین گام را با ایمان و اعتقاد راسخ بردار . لزومی ندارد کل راه پله را ببینی ،فقط گام اول را بردار"
(دکتر مارتین لوتر کینگ)
مهمان
مهمان
Anonymous

پستعنوان: رد: جمالات مثبت=تفکرمثبت=زندگی مطابق میل   جمالات مثبت=تفکرمثبت=زندگی مطابق میل Emptyالأحد مايو 16, 2010 12:49 pm

"هرآنچه ذهن بتواند تصور کند ، به دست می آید"
(دبیلو کلمنت استون)
زیبا
ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
زیبا

تعداد پستها : 1110
از ایشان سپاسگزاری شده : 479
Registration date : 2010-01-22

پستعنوان: رد: جمالات مثبت=تفکرمثبت=زندگی مطابق میل   جمالات مثبت=تفکرمثبت=زندگی مطابق میل Emptyالإثنين مايو 17, 2010 9:50 am

شما بدون تسلط بر خود نمي توانيد فاتح ديگران باشيد.

کيم وو چونگ
مهمان
مهمان
Anonymous

پستعنوان: رد: جمالات مثبت=تفکرمثبت=زندگی مطابق میل   جمالات مثبت=تفکرمثبت=زندگی مطابق میل Emptyالثلاثاء مايو 18, 2010 8:35 am

وقتی تو پیش خود می گویی "دیداری خوشایند یا سفری لذت بخش در پیش خواهی داشت "در واقع نیروها و عواملی را جلوتر از جسم خود می فرستی تا ترتیب دیدار یا سفری خوشایند را برایت بدهد .وقتی هم قبل از دیدار ، سفر یا خرید در خلق و خوی بدی باشی یا از چیزی ناخوشایند ترس و وحشت داشته باشی ، نیروهای نامرئی را جلوتر از خودت می فرستی که باعث نوعی اتفاق ناخوشایند می شود . افکار ما ، یا به عبارت دیگر حالت ذهنی ما ، همیشه مشغول به کار است و جلو جلو در حا راست و ریس کردن موضوعات خوب یا بد برای ماست .

پرنتیس ملفورد
مهمان
مهمان
Anonymous

پستعنوان: رد: جمالات مثبت=تفکرمثبت=زندگی مطابق میل   جمالات مثبت=تفکرمثبت=زندگی مطابق میل Emptyالثلاثاء مايو 18, 2010 8:43 am

اینکه بشر می تواند خودش را تغییر دهد......و ارباب سرنوشت خودش شود ، نتیجه ی ذهنی هوشیار در برابر قدرت تفکر درست است .

کریستین د.لارسون

اگر فکر جدیدت این باشد که احساس قدردانی کل ذهن تو را به سوی هماهنگی نزدیکتری با انرژی های خلاق کائنات سوق می دهد ، به خوبی آن را مدنظر قرار بده و ببین که حقیقت دارد .

والاس واتلز

به راستی بسیاری از مردم که به شیوه های دیگر زندگی خود را سر وسامان می دهند ، به دلیل ناسپاسی در فقر نگه داشته می شوند .

والاس واتلز

عمل شکرگزاری روزانه یکی از راه های است که به واسطه ی آن ثروت به سوی تو می آید.
والاس واتلز

من نمی توانم بگویم این چه قدرتی است . فقط می دانم که وجود دارد.
الکساندر گراهام بل
مهمان
مهمان
Anonymous

پستعنوان: رد: جمالات مثبت=تفکرمثبت=زندگی مطابق میل   جمالات مثبت=تفکرمثبت=زندگی مطابق میل Emptyالثلاثاء مايو 18, 2010 8:48 am

همه به نحوی مجسم می کنند ، چه بدانند ،چه ندانند.تجسم بزرگترین راز موفقیت است .

جنیو برند

ما بیش از آنچه تشخیص دهیم قدرت و امکانات داریم ، و تجسم یکی از بزرگترین این قدرت ها است .
جنیویو برند

هیچ چیز نمی تواند مانع شود تا تصویر ذهنی ات واقعی شود ، مگر همان قدرتی که آن را به وجود آورد .
جنیویو برند

تجسم همه چیز است ، در واقع از پیش دیدن جذابیت های زندگی در آینده است .

آلبرت اینشتین
مهمان
مهمان
Anonymous

پستعنوان: رد: جمالات مثبت=تفکرمثبت=زندگی مطابق میل   جمالات مثبت=تفکرمثبت=زندگی مطابق میل Emptyالثلاثاء مايو 18, 2010 8:57 am

بعد معنوی هر چیزی که بصورت مرئی به دست می آید . هرگز ته نمی کشد ،تمام مدت نزد خودت است و به اندازه ی اعتقاد و درخواست تو ، واکنش نشان می دهد .

چارلز فیلمور

خبر خوش این است به محض انکه تشخیص دهی آنچه می دانی بسیار مهم تر از مسائلی است که یاد گرفته ای باورشان کنی ، برای جستجوی وفور نعمت دنده عوض کرده ای . موفقیت از درون خودت نشات می گیرد ، نه از بیرون خودت .

رالف والدو امرسون
مهمان
مهمان
Anonymous

پستعنوان: رد: جمالات مثبت=تفکرمثبت=زندگی مطابق میل   جمالات مثبت=تفکرمثبت=زندگی مطابق میل Emptyالثلاثاء مايو 18, 2010 9:10 am

برای گرفتن عشق و محبت اول خودت را از آن سرشار کن تا اینکه خودت جاذب شوی

چارلز هانل

بی شک از نظر عده ای زیاد عشق دادن به خودمان ، لوس بازی و نامهربانانه و سخت است . ولی بهتر است که این مود از بعدی دیگر نگاه کنیم .طبق اصول بی نهایت ، توجه به شماره ی یک درواقع توجه به شماره ی دو است و در واقع تنها راهی است برای نفع دائمی شماره ی دو.
پرنتیس ملفورد
مهمان
مهمان
Anonymous

پستعنوان: رد: جمالات مثبت=تفکرمثبت=زندگی مطابق میل   جمالات مثبت=تفکرمثبت=زندگی مطابق میل Emptyالثلاثاء مايو 18, 2010 9:12 am

در برابر هر چیزی مقاومت به خرج دهی ، سمج تر می شود

کارل یونگ
مهمان
مهمان
Anonymous

پستعنوان: رد: جمالات مثبت=تفکرمثبت=زندگی مطابق میل   جمالات مثبت=تفکرمثبت=زندگی مطابق میل Emptyالثلاثاء مايو 18, 2010 11:53 am

اگر تو شانس نداری ، اگر دچار فقر و بیماری هستی ، به این دلیل است که قدرت خودت را باور نداری و آن را درک نمی کنی . مساله این نیست که کائنات هیچ چیز به تو اهدا نمی کند . کانئات همه چیز به همه کس می دهد - هیچ تبعیضی در کار نیست

رابرت کالی یر
مهمان
مهمان
Anonymous

پستعنوان: رد: جمالات مثبت=تفکرمثبت=زندگی مطابق میل   جمالات مثبت=تفکرمثبت=زندگی مطابق میل Emptyالثلاثاء مايو 18, 2010 1:14 pm

برای آگاه شدن از این قدرت (جاذبه)باید به سیم برق تبدیل شد . کائنات سیم برق است ، با خودش به حد کافی قدرت حمل می کند تا از عهده ی هر وضعیتی در زندگی افراد برآید .وقتی ذهن فرد با ذهن کائنات تماس برقرار کند ، تمام قدرتهای آن را دریافت می کند .
چارلز هانل
مرتضی آشتیانی
ادمین انجمن
ادمین انجمن
مرتضی آشتیانی

تعداد پستها : 495
از ایشان سپاسگزاری شده : 48
Registration date : 2008-10-27

پستعنوان: رد: جمالات مثبت=تفکرمثبت=زندگی مطابق میل   جمالات مثبت=تفکرمثبت=زندگی مطابق میل Emptyالثلاثاء مايو 18, 2010 3:50 pm

جهان همواره در حال دگرگوني و رشد است نبايد اين پويندگي را زشت دانست ، بايد همراه بود و سهمي از اين رشد را بر عهده داشت . ارد بزرگ
مهمان
مهمان
Anonymous

پستعنوان: رد: جمالات مثبت=تفکرمثبت=زندگی مطابق میل   جمالات مثبت=تفکرمثبت=زندگی مطابق میل Emptyالثلاثاء مايو 18, 2010 11:44 pm

نود و نه درصد هویت تو نامرئی و غیرقابل لمس است .

ر.باکمینستر فولر

تمام قدرت تو در درون خودت است و بنابراین تحت کنترل تو

رابرت کالی یر

فردی که ذهنیت خود را روی بخش تاریک زندگیش تنظیم می کند و در واقع در ناکامی ها و فلاکت های گذشته اش به سر می برد . برای بدبختی ها و ناکامی هایی مشابه در آینده اش دعا می کند . اگر تو به جز بداقبالی برای آینده ی خود نمی بینی ، انگار برای دچار شدن به این بداقبالی دعا می کنی و مسلما آن را بدست می آ وری .

پرنتیس ملفورد

در مورد اینکه این قانون چه کارها می تواند برایت انجام دهد ، هیچ محدودیتی وجود ندارد .شجاعانه کمال مطلوب خود را باور داشته باش و فکر کن که آرمان تو از قبل به حقیقت پیوسته است .

چارلز هانل

چه خیال کنی می توانی و چه خیال کنی نمی توانی ، درهر صورت حق با توست .

هنری فورد

راز واقعی قدرت ، آگاهی از قدرت است

چارلز هانل
مهمان
مهمان
Anonymous

پستعنوان: رد: جمالات مثبت=تفکرمثبت=زندگی مطابق میل   جمالات مثبت=تفکرمثبت=زندگی مطابق میل Emptyالثلاثاء مايو 18, 2010 11:51 pm

حقیقت محض این است که "من"کامل و بی عیب و نقص است . "من" واقعی ، معنوی است و بنابراین هر گز نمی تواند کمتر از حد مطلوب باشد . امکان ندارد در آن فقدان ، محدودیت یا بیماری وجود داشته باشد.

چارلز هانل
مهمان
مهمان
Anonymous

پستعنوان: رد: جمالات مثبت=تفکرمثبت=زندگی مطابق میل   جمالات مثبت=تفکرمثبت=زندگی مطابق میل Emptyالثلاثاء مايو 18, 2010 11:59 pm

شادکامی و سعادتت را دنبال کن . عالم در جایی که فقط چهار دیواری بوده ، درهایی را برای تو باز می کند .

جمالات مثبت=تفکرمثبت=زندگی مطابق میل
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 2رفتن به صفحه : 1, 2  الصفحة التالية
 مواضيع مماثلة
-
» انسانهای مثبت
» قصه ی عاشقانه:پاسخ مثبت یا منفی؟
» جملات تاکیدی مثبت بنیانگذار فلسفه اُرُدیسم
»  جملات مثبت فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
» جملات مثبت فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی