| خواهش ميكنم كه جواب بدين ...برام خيلي مهم هست | |
|
|
نويسنده | پيام |
---|
sunlight
تعداد پستها : 3 از ایشان سپاسگزاری شده : 3 امتیاز : 55721 Registration date : 2009-08-23
| عنوان: خواهش ميكنم كه جواب بدين ...برام خيلي مهم هست الثلاثاء أغسطس 25, 2009 7:58 pm | |
| سلام من و همسرم قصد ادامه تحصيل در سوئد را داريم. با توجه به اينكه دانشگاههاي سوئد براي ادامه تحصيل هزينه اي دريافت نمي كنند و مي خواستيم بدونيم كه اقدام براي گرفتن ويزاي تحصيلي چه قدر طول مي كشه و چه مراحلي بايد طي بشه ؟ ضمن اينكه آيا پيدا كردن كار در حين تحصيل امكان پذير هست يا خير ؟ شرايط كاري و هزينه زندگي چه جوريه ؟ همونطور كه مي دونيد هر چي هم پول از ايران همراه داشته باشي پس از تبديل به يورو ارزشي نداره و به سرعت از بين ميره ( البته رقم هاي ميلياردي رو نمي گم چون اگه ميلياردي پول داشتيم كه فكر مهاجرت به سرمون نميزد با تشكر از شما و وقتي كه براي پاسخ مي گذاريد .) | |
|
| |
میثم طهماسبی مدیر ارشد انجمن ( ایرانیان مقیم سوئد )
تعداد پستها : 93 سن : 43 آدرس : www.youtube.com/Sirmeysam از ایشان سپاسگزاری شده : 48 امتیاز : 54767 Registration date : 2009-12-17
| عنوان: رد: خواهش ميكنم كه جواب بدين ...برام خيلي مهم هست الجمعة ديسمبر 18, 2009 12:10 pm | |
| سلامشرایط تحصیل در سوئد برای ایرانیان مهیاست و امکان گرفتن آن نیز زیاد وقت گیر و پیچیده نیست. کافی است که سری به وب سایت www.studera.nu بزنید و مطالب آن را مطالعه کنید. در این سایت همه اطلاعات لازم قرار دارد و از همین طریق هم میتوانید ثبت نام کنید و مدارک را ارسال کنید و از همین طریق هم دعوت نامه را به امیدخدا بگیرید و تقدیم سفارت سوئد در تهران کنید. پس مطالعه این سایت برای ورود به سوئد کفایت میکند.در رابطه با هزینه ها باید عرض کنم به نسبت ایران کمی گران است ولی در مجموع ارزش دارد. البته شهر با شهر متفاوت است ولی ماهی 10 هزار کرون، معادل هزار یورو حدود یک میلیون و چهارصد هزار تومان برای هر شخص کافی به نظر میرید. البته در خود سایت Studera گفته شده که 7 هزار کرون کفایت میکند ولی به نظرم کمی غیر واقعی می آید. البته مسلما هر کس هزینه های متفاوتی دارد ولی همین حدود حساب بفرمائید.در رابطه با کار، شما اجازه کار دارید، هم متقاضی و هم همسر ایشان، ولی 3 مشکل وجود دارد که میتوانم بگویم کار پیدا کردن و کار کردن را سخت میکند. نخست اینکه دانشجو تقریبا روزی 6 تا 8 ساعت را در دانشگاه میگذراند و عملا فرصت کار نیست، البته بجز تعطیلات. در شهر های کوچک، پرواضح است که تعداد مشاغل کمتر از شهر های بزرگ است واین موضوع وقتی سخت تر میشود که حساب کنید هزار دانشجوی دیگر هم مثل شما دنبال راهی برای کسب درآمد هستند. مهمترین مورد که متاسفانه کمتر اشاره میشود زبان است. اگر زبان سوئدی بلد نباشید، طبیعیه که کار در مشاغلی که با مردم عادی سر و کار دارد تقریبا غیر ممکن است. با این حال عرض میکنم که مشاغل خدماتی چون آرایشگری و مشاغل هنری چون نوازندگی موسیقی و هنرهای دستی از شانس بیشتری برخوردار است.نکته آخر اینکه سرمای اینجا رو لحاظ کنید البته به اعتقاد من ارزش دارد ولی اگر تجربه سفر به اروپا را ندارید باید عرض کنم طبیعت زیبایی دارد ولی سرمای اینجا کمی سخت تر از تهران است. ولی اگر با اقلیم مشکلی نداشته باشید عرض میکنم که استاندارد بالای زندگی و رفاه فاکتور اصلی شخص من برای اقامت در سوئد بود.امیدوارم توانسته باشم دید واقع بینانه ای به شما بدهم.پاینده ایران | |
|
| |
رها
تعداد پستها : 3 از ایشان سپاسگزاری شده : 3 امتیاز : 54279 Registration date : 2010-01-14
| عنوان: رد: خواهش ميكنم كه جواب بدين ...برام خيلي مهم هست السبت يناير 16, 2010 3:53 am | |
| Hi everyone, Im Iranian and living in Tehran but i want to go to other country,i need to help,what should i do? | |
|
| |
تعداد پستها : 93 سن : 43 آدرس : www.youtube.com/Sirmeysam از ایشان سپاسگزاری شده : 48 امتیاز : 54767 Registration date : 2009-12-17
| عنوان: رد: خواهش ميكنم كه جواب بدين ...برام خيلي مهم هست السبت يناير 16, 2010 10:06 am | |
| اگر منظورتون خروج به هر نحوه است، من اطلاعات خاصی در این مورد ندارم ولی امکان خروج شما از طرق مختلف بخصوص دانشجویی فراهم و موجود است. همونطور که پیشتر نیز عرض کردم میتوانید از این طریق برای خود، همسر و افراد تحت پوشش زیر 18 سال اقدام کنید و اجازه کار نیز خواهید داشت. اگر هم تمایل دارید از طریق اجازه کار خارج شوید باید عرض کنم که نیاز به این دارید که از سازمانی Job Offer داشته باشید که تصور نمیکنم خیلی آسون باشه ولی مسلما اگر تخصص خاصی دارید حتما میتونید موفق بشید.
البته طرق دیگری هم از قبیل پناهندگی وجود داره که صدالبته شخصا توصیه نمیکنم و اطلاعات خاصی هم ندارم ولی هستند دوستانی که اطلاعات خودشان را به اشتراک بگذارند. بیش از یک سوم پناهجویان ایرانی در اسکاندیناوی به سر میبرند که به اعتقاد من به ذاته مشکلاتی رو برای جامعه میزبان نیز بوجود می آورد.
به هر روی شرایط شما رو نمیدونم، از پست شما مشخص بود که به دنبال راهی برای برون رفت از شرایط موجود خود هستید. امیدوارم که هر تصمیمی که اتخاذ میکنید به نفع شما در وحله اول و صد البته جامعه پیرامونتان باشد. البته شخصا معتقدم خروج از ایران نباید هدف باشه ولی میتونه زمینه ساز اقدامات بعدی باشه.
پاینده ایران | |
|
| |
رها
تعداد پستها : 3 از ایشان سپاسگزاری شده : 3 امتیاز : 54279 Registration date : 2010-01-14
| عنوان: h??? الأحد يناير 17, 2010 1:35 am | |
| man inja taghriban sharaiete khubi nadaram va tanha gozinam khoruj az irane,ta ghabl az in alaghee be raftan nadashtam ama hala majbouram.hamsare sabeghe man inja shadidan baram darde sar dorost mikone va moteasefane inja ghanoone ru be rahi ham vojud nadare,azash shekaiat kardam va hala chon mahkoom shod va baedesh farar kard hala june mano pesaram tu khatare.zendegimo bakhtam dige nemikham be pesaram aasibi berese.donbale ye rahi hastam ke faghat betunam beram az in mamlekat. | |
|
| |
| عنوان: رد: خواهش ميكنم كه جواب بدين ...برام خيلي مهم هست الأحد يناير 17, 2010 11:20 am | |
| - رها نوشته است:
- man inja taghriban sharaiete khubi nadaram va tanha gozinam khoruj az irane,ta ghabl az in alaghee be raftan nadashtam ama hala majbouram.hamsare sabeghe man inja shadidan baram darde sar dorost mikone va moteasefane inja ghanoone ru be rahi ham vojud nadare,azash shekaiat kardam va hala chon mahkoom shod va baedesh farar kard hala june mano pesaram tu khatare.zendegimo bakhtam dige nemikham be pesaram aasibi berese.donbale ye rahi hastam ke faghat betunam beram az in mamlekat.
با سلام من شخصا نمیدونم در این مورد چه کاری میشه کرد، همانطور که پیشتر نیز عرض کردم اطلاعات و تجربیات خودم رو در اختیار قرار میدم. اجازه بفرمائید من شخصا با برخی دوستان که احتمالا اطلاعاتی دارند تماس میگیرم. امید که بشه راهی برای برون رفت از مساله پیدا کرد.
در حال حاضر توصیه میکنم با برخی موسسات مهاجرت تماس بگیرید شاید کمکی بتونن بکنن. مشورت با حقوقدانهای مرتبط هم گزینه خوبی به نظر میرسه. شما آن راه را بروید، من هم تلاش خودم رو خواهم کرد.
پاینده ایران
| |
|
| |
elham_ga
تعداد پستها : 5 از ایشان سپاسگزاری شده : 2 امتیاز : 54249 Registration date : 2010-01-17
| عنوان: رد: خواهش ميكنم كه جواب بدين ...برام خيلي مهم هست الأحد يناير 17, 2010 5:12 pm | |
| salam,man payam ferestadam,mikhastam bedunam age inja madrake tahsilit foghe diplom bashad,bayad baraye edame tahsil hatman lisans gereft?!hodudan makhareje yek daneshju baraye tahsil dar reshteye me'mari cheghadr ast?!b'ad az etmame tahsil chegune mitavan hamanja be tore daem mand? | |
|
| |
| عنوان: رد: خواهش ميكنم كه جواب بدين ...برام خيلي مهم هست الأحد يناير 17, 2010 6:39 pm | |
|
با سلام
اگر مدرک شما فوق دیپلم باشه، یعنی بتونید ریز نمرات تایید شده از دانشگاه و یا از وزارت علوم ایران داشته باشید، میتونید در مقطع کارشناسی مرتبط تقاضای پذیرش بدید. برای این کار باید مدرک زبان، ریز نمرات دیپلم و ریز نمرات پیش دانشگاهی رو ارائه کنید. پس از تایید پذیرش شما، باید با برد آموزشی دانشگاه مکاتبه کنید تا واحدهای کاردانی رو بررسی کنند.
ذکر چند نکته لازمه، نخست اینکه دانشگاه در رد یا قبول مدارک مختار است و الزاما ممکنه مدارک رو قبول نکنند. نمرات زیر 12 ممکنه تایید نشه. مطلب مهم اینکه باید صورت جلسه محتویات هر درس رو از وزارت علوم بگیرید و سپس ترجمه رسمی بکنید، این کار زمان بر هست ولی کاملا شدنی و صد البته قانونیه.
در نهایت دانشگاه دروس پاس شده در پیش دانشگاهی و کاردانی را تایید کرده و به شما امکان ادامه تحصیل مثلا از سال دوم را میدهد. لازم به ذکره که دوره کارشناسی فنی و تجربی در سوئد 3 ساله است.
متوسط هر ماه 10 هزار کرون، معادل هزار یورو، حدود یک میلیون و 400 هزار تومان هزینه زندگی در شهر متوسط در نظر بگیرید که تا حدود 800 یورو هم قابل کاهشه. از شما دعوت میکنم به پست های قبل تر من مراجعه کنید و اطلاعات بیشتر رو مطالعه بفرمائید.
پاینده ایران
| |
|
| |
raha26 مهمان
| عنوان: thanks الإثنين يناير 18, 2010 3:08 am | |
| mamnoon,heif ke mamlekatemun dare fana mishe. |
|
| |
elham_ga
تعداد پستها : 5 از ایشان سپاسگزاری شده : 2 امتیاز : 54249 Registration date : 2010-01-17
| عنوان: رد: خواهش ميكنم كه جواب بدين ...برام خيلي مهم هست الإثنين يناير 18, 2010 7:52 am | |
| salam,mamnun az pasokhetun,darzemn nomereye iltes baraye sweden bayad chand bashe?!balaye che nomreie unja ghabele ghabule?! | |
|
| |
| عنوان: رد: خواهش ميكنم كه جواب بدين ...برام خيلي مهم هست الإثنين يناير 18, 2010 1:14 pm | |
| با سلام
در مورد مدرک زبان باید عرض کنم که نمره IELTS آکادمیک شش و نیم برای ورود به دانشگاه کفایت میکند. البته در نظر داشته باشید که برای مقاطع دکترا، رشته های زیست شناسی، پزشکی و همچنین برخی رشته های کارشناسی ارشد فنی امکان دارد آکادمیک هفت اعلام شود. اگر اشاره ای به نمره حداقل نشده باشد، منظور شش و نیم آکادمیکال است.
گفتنی است که از تاریخ امتحان نباید بیش از یک سال میلادی گذشته باشد. بعضا" دیده شده که در ایران برخی مراکز آموزشی و دانشگاهی این دوره امتحانی را برگزار میکنند، باید در نظر داشت فقط مدارک مورد تایید شورای فرهنگی بریتانیا (British council) مورد قبول میباشد. برای مشاهده مراکز مورد تایید در سراسر جهان میتوانید به وب سایت شورا http://www.britishcouncil.org/learning-ielts-in-your-country.htm مراجعه فرمائید.
پاینده ایران | |
|
| |
elham_ga
| عنوان: رد: خواهش ميكنم كه جواب بدين ...برام خيلي مهم هست الإثنين يناير 18, 2010 5:45 pm | |
| | |
|
| |
فرشته بیژنی ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
تعداد پستها : 1705 سن : 41 آدرس : Sweden.Stockholm از ایشان سپاسگزاری شده : 484 امتیاز : 63989 Registration date : 2008-10-26
| عنوان: رد: خواهش ميكنم كه جواب بدين ...برام خيلي مهم هست الإثنين يناير 18, 2010 6:53 pm | |
| آقا میثم از نظرات کارگشای شما تشکر می کنم اینطوری لابی شرایط بهتری به خودش می گیره | |
|
| |
| عنوان: رد: خواهش ميكنم كه جواب بدين ...برام خيلي مهم هست الثلاثاء يناير 19, 2010 1:32 pm | |
| یک نکته فراموش شد و آن اینکه هیچ یک از چهار ماده امتحانی نباید کمتر از 6 باشد.
آرزوی موفقیت در امتحانات را برای همه عزیزان دارم
پاینده ایران | |
|
| |
elham_ga
| عنوان: رد: خواهش ميكنم كه جواب بدين ...برام خيلي مهم هست السبت يناير 23, 2010 5:19 pm | |
| salam.bazam mamnun,faghat yek soale Dge daram,bebakhshid ke inghad soal porsidam,darmorede inke jaryane pul gozashtan dar hesab ke mojudiye hesab bala bashe ro mikhastam bedunam chiye?! akhe yeki az dustam ke rafte sowed,be meghdare 50milion pul gozashte be hesab,va darzemn b'ad az raftan mitavan in pul ro bardasht kard?! bazam bebakhshid az so'alaye mot'eadede man. darzemn man shenide budam ke baraye tahsil faghat emtehane writing va speaking bude,pas in eshtebas?! | |
|
| |
| عنوان: رد: خواهش ميكنم كه جواب بدين ...برام خيلي مهم هست السبت يناير 23, 2010 8:13 pm | |
| با سلام
نکته اول اینکه مادامی که فارسی تایپ بفرمائید، خوشحال میشوم به سوالات شما پاسخ دهم. پس نگران تعداد سوالات نباشید. عرض میکنم که طبق قانون، دولت نمیتواند کمک هزینه ای به دانشجویان خارجی پرداخت نماید، این قاعده برای تمام ملیتهای غیر اروپایی صادق است. پس باید شخص اثبات کند که تمکن مالی لازم را دارد. برای این کار شما باید به اندازه 10 ماه از سال را در حساب داشته باشید. مبلغ مورد نیاز برای هر ماه هم 7500 کرون سوئد میباشد که 10 ماه آن 75000 کرون، معادل 11 میلیون تومان برای هر سال. اگر در رشته ای 2 ساله پذیرش گرفته اید باید 22 میلیون و مثلا اگر 3 ساله پذیرش گرفتید باید 33 میلیون تومان موجودی را نشان دهید.
شما مبلغ را در حسابی به نام خود قرار داده و از بانک تقاضای صدور گواهی تمکن مالی را بفرمائید. گواهی حداکثر یک روزه به شما ارائه خواهد شد و سپس میتوانید پول را برداشت نمیایید. به معنای دیگر حداقل پول 2 شب باید نزد بانک باشد. امروز قرار میدهید، فردا گواهی را میگیرید که موجودی روز آخر را نشان میدهد و روز بعد پس از گرفتن پاسخ گواهی تمکن میتوانید مبلغ را برداشت کنید.
در رابطه با مدرک زبان هم عرض کردم آیلتس آکادمیک حداقل شش و نیم، در برخی رشته ها هفت، با شرط اینکه هیچ یک از چهار ماده امتحانی کمتر از شش نباشد قابل قبول است.
امیدوارم سوال شما را پاسخ گفته باشم.
پاینده ایران
| |
|
| |
| خواهش ميكنم كه جواب بدين ...برام خيلي مهم هست | |
|