| قشنگترین ترانه عاشقانه ای که شنیده اید | |
|
+7tahshan zekri yegane Helyus مهران عبدالهی simin حمیده ناصری 11 مشترك |
نويسنده | پيام |
---|
حمیده ناصری ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
تعداد پستها : 1569 سن : 32 آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden از ایشان سپاسگزاری شده : 154 امتیاز : 64443 Registration date : 2008-11-13
| عنوان: قشنگترین ترانه عاشقانه ای که شنیده اید الثلاثاء ديسمبر 23, 2008 7:15 am | |
| خوب خیلی ترانه ها عاشقانه است و تو هر زمانی یکیش به دل آدم میشینه من خودم شعرهای معین رو دوست دارم اما این آخری که لیلا فروهر خونده معرکه است آرزوی من این است که دو روز طولانی در کنار تو باشم فارغ از پشیمانی
آرزوی من این است یا شبی فراموشم یا که مثل غم هر شب گیرمت در آغوشم
آرزوی من این است که تو مثل یک سایه سرپناه من باشی لحظه ی تر گریه
آرزوی من این است نرم و عاشق و ساده همسفر شوی با من در سکوت یک جاده
آرزوی من این است هستی تو من باشم لحظه های هوشیاری مستی تو من باشم
آرزوی من این است تو غزال من باشی تک ستاره روشن در خیال من باشی
آرزوی من این است در شبی پر از رویا پیش ماه و تو باشم لحظه ای لب دریا
آرزوی من این است از سفر نگویی تو تو هم آرزویی کن اوج آرزویی تو
آرزوی من این است مثل لیلی و مجنون پیروی کنیم از عشق این جنون بی قانون
آرزوی من این است زیر سقف این دنیا من برای تو باشم تو برای من تنها
آرزوی من این است آرزوی من این است آرزوی من این است
| |
|
| |
simin ORODIST
تعداد پستها : 135 آدرس : تهران از ایشان سپاسگزاری شده : 9 امتیاز : 58639 Registration date : 2008-12-16
| عنوان: رد: قشنگترین ترانه عاشقانه ای که شنیده اید الثلاثاء ديسمبر 23, 2008 5:59 pm | |
| همه خواننده ها به نظر من عاشقونه میخونن اما من شهرام صولتی رو انتخاب میکنم
تو رو به قیمت جون به همین یه لقمه نون تو رو به ماه آسمون به عاشقایه بی نشون تو رو به حرمت چشات به همه ی مقدسات تو رو به خود خدا به هق هق شبونهات قسمت میدم قسمت میدم قسمت میدم قسمت میدم از عشقم نگذری قسمت میدم که از اینجا نری قسمت میدم قسمت میدم قسمت میدم از عشقم نگذری قسمت میدم که از اینجا نری قسمت میدم قسمت میدم تو اگه بخوای فقط با یک نگاه من برات خورشیدوآتیش میزنم یه روزی دلم اگه تو رو نخواد من اونو از توی سینه میکنم تو رو به خود خدا به تموم این شبا تو رو جون رازقی به نماز عاشقی قسمت میدم قسمت میدم از عشقم نگذری قسمت میدم که از اینجا نری قسمت میدم قسمت میدم تو رو به قیمت جون به همین یه لقمه نون تو رو به ماه آسمون به عاشقایه بی نشون تو رو به حرمت چشات به همه ی مقدسات تو رو به خود خدا به هق هق شبونهات قسمت میدم قسمت میدم قسمت میدم قسمت میدم از عشقم نگذری قسمت میدم که از اینجا نری قسمت میدم قسمت میدم | |
|
| |
مهران عبدالهی مدیر ارشد انجمن ( مشاهیر )
تعداد پستها : 1334 سن : 49 از ایشان سپاسگزاری شده : 328 امتیاز : 60942 Registration date : 2008-10-30
| عنوان: رد: قشنگترین ترانه عاشقانه ای که شنیده اید الأربعاء ديسمبر 24, 2008 1:11 am | |
| قسم به عشقمون قسم همش برات دلواپسم قرار نبود اين جوري شه يه هو بشي همه كسم راستي چي شد چه جوري شد اين جوري عاشقت شدم شايد مي گم تقصير توست تا كم شه از جرم خودم به ملاقات امدم ببين كه دل سپرده داري چگونه عمري از احساس عشق شدي فراري نگاهم كن دلم را عاشقانه هديه كردم تو دريا باشو من جويبار عشق و در تو جاري من از پروانه بودن ها من از ديوانه بودن ها من از بازي يك شعله ي سوزنده كه آتش زده بر دامان پروانه نمي ترسم من از هيچ بودن ها من از عشق نداشتن ها از بي كسي و خلوت انسان هامي ترسم راستي چي شد چه جوري شد اين جوري عاشقت شدم شايد مي گم تقصير توست تا كم شه از جرم خودم
من از عمق رفا قتها من از لطف صداقت ها من از بازي نور در سينه ي بي قلب ظلمت ها نمي ترسم من از حرف جدايي ها مرگ آشنايي ها من از ميلاد تلخ بي وفاييها مي ترسم راستي چي شد چه جوري شد اين جوري عاشقت شدم شايد مي گم تقصير توست تا كم شه از جرم خودم | |
|
| |
Helyus کاربر حرفه ایی انجمن
تعداد پستها : 50 از ایشان سپاسگزاری شده : 1 امتیاز : 58151 Registration date : 2008-12-23
| عنوان: رد: قشنگترین ترانه عاشقانه ای که شنیده اید الأربعاء ديسمبر 24, 2008 11:35 am | |
| دست عشق از دامن دل دور باد! میتوان آیا به دل دستور داد؟ میتوان آیا به دریا حکم کرد که دلت را یادی از ساحل مباد؟ موج را آیا توان فرمود: ایست! باد را فرمود: باید ایستاد؟ آنکه دستور زبان عشق را بیگزاره در نهاد ما نهاد خوب میدانست تیغ تیز را در کف مستی نمیبایست داد | |
|
| |
yegane دوست جدید انجمن
تعداد پستها : 12 از ایشان سپاسگزاری شده : 0 امتیاز : 58140 Registration date : 2008-12-24
| عنوان: رد: قشنگترین ترانه عاشقانه ای که شنیده اید الأربعاء ديسمبر 24, 2008 2:56 pm | |
| | |
|
| |
yegane دوست جدید انجمن
تعداد پستها : 12 از ایشان سپاسگزاری شده : 0 امتیاز : 58140 Registration date : 2008-12-24
| عنوان: رد: قشنگترین ترانه عاشقانه ای که شنیده اید الأربعاء ديسمبر 24, 2008 2:59 pm | |
| | |
|
| |
yegane دوست جدید انجمن
| عنوان: رد: قشنگترین ترانه عاشقانه ای که شنیده اید الأربعاء ديسمبر 24, 2008 3:03 pm | |
| | |
|
| |
yegane دوست جدید انجمن
| عنوان: رد: قشنگترین ترانه عاشقانه ای که شنیده اید الأربعاء ديسمبر 24, 2008 3:08 pm | |
| | |
|
| |
yegane دوست جدید انجمن
| عنوان: رد: قشنگترین ترانه عاشقانه ای که شنیده اید الأربعاء ديسمبر 24, 2008 3:11 pm | |
| | |
|
| |
zekri
تعداد پستها : 2 از ایشان سپاسگزاری شده : 0 امتیاز : 54582 Registration date : 2009-12-15
| عنوان: رد: قشنگترین ترانه عاشقانه ای که شنیده اید السبت ديسمبر 19, 2009 4:07 pm | |
| دستانم تشنه ی دستان توست شانه هایت تکیه گاه خستگی هایم با تو می مانم بی آن که دغدغه های فردا داشته باشم زیرا می دانم فردا بیش از امروز دوستت خواهم داشت . می دانم روزی با تن خسته و خیس ، سوار بر قطرات درشت باران بر ناوادنه ای چشمم فرود می آیی در میان انبوه مژگانم میزبان خواهم بود و در آن لحظه چشمانم را برای همیشه می بندم تا دیگر دوریت را حس نکنم .
چه زيباست به خاطر تو زيستن وبراي تو ماندن وبه پاي تو سوختن وچه تلخ وغم انگيز است دور از تو بودن براي تو گريستن وبه عشق ودنياي تو نرسيدن ای كاش مي دانستي بدون تو وبه دور از دستهاي مهربانت زندگي چه ناشكيباست.
شب برای چیدن ستاره های قلبت خواهم آمد. بیدار باش من با سبدی پر از بوسه می آیم و آن را قبل از چیدن روی گونه هایت می کارم تا بدانی ای خوبم دوستت دارم .
اين عشقي که به من بخشيدي براي هميشه زنده خواهد ماند تو هميشه آنجا هستي ،هنگامي که فرو افتم ضعف مرا مي ستاني و به من نيرو وقدرت مي بخشي و براي هميشه دوستت خواهم داشت و در کنارت مي مانم همچ و فانوسي در تاريکترين شبها بال هايي خواهم بود، که در طول پرواز ياري ات خواهم کرد و در طوفان سر کش ،سر پناهي براي تو خواهم بود . | |
|
| |
مهمان مهمان
| عنوان: رد: قشنگترین ترانه عاشقانه ای که شنیده اید الإثنين ديسمبر 21, 2009 9:39 am | |
| سکوتم از رضایت نیست،دلم اهل شکایت نیست هزار شاکی خودش داره،خودش گیر گرفتاره همون بهتر که ساکت باشه این دل،جدا از این ضوابط باشه این دل از این بدتر نشه رسوایی ما،که تنها تر نشه تنهایی ما کسی جرمی نکرده گر به ما این روزها عشقی نمی ورزه بهایی داشت این دل پیش تر ها که در این روزا نمی ارزه که کار ما گذشته از شکایت،هنوزم پایبندیم در رفاقت می ریزه تو خودش دل غصه هاشو آخه هیچ کس نمی خواد قصه هاشو... |
|
| |
tahshan کاربر حرفه ایی انجمن
تعداد پستها : 97 سن : 32 از ایشان سپاسگزاری شده : 70 امتیاز : 53751 Registration date : 2010-05-25
| عنوان: رد: قشنگترین ترانه عاشقانه ای که شنیده اید الجمعة أغسطس 27, 2010 4:36 pm | |
| یکی از eminem : And when I'm gone, just carry on, don't mourn Rejoice every time you hear the sound of my voice Just know that I'm looking down on you smiling And I didn't feel a thing, So baby don't feel my pain Just smile back | |
|
| |
tahshan کاربر حرفه ایی انجمن
تعداد پستها : 97 سن : 32 از ایشان سپاسگزاری شده : 70 امتیاز : 53751 Registration date : 2010-05-25
| عنوان: رد: قشنگترین ترانه عاشقانه ای که شنیده اید الجمعة أغسطس 27, 2010 4:47 pm | |
| ... عشق یعنی لایق مریم شدن ... عشق یعنی با خدا هم دم شدن
... عشق یعنی جام لبریز از شراب ... عشق یعنی تشنگی یعنی سراب
... عشق یعنی خواستن و له له زدن ... عشق یعنی سوختن و پر پر زدن
... عشق یعنی سال های عمر سخت ... عشق یعنی زهر شیرین ، بخت تلخ
... عشق یعنی با " خدا یا " ساختن ... عشق یعنی چون همیشه باختن
... عشق یعنی حسرت شب های گرم ... عشق یعنی یاد یک رویای نرم
... عشق یعنی یک بیابان خاطره ... عشق یعنی چهار دیوار بدون پنجره
... عشق یعنی گفتنی با گوش کر ... عشق یعنی دیدنی با چشم کور
... عشق یعنی تا ابد بی سرنوشت ... عشق یعنی آخر خط بهشت
... عشق یعنی گم شدن در لحظه ها ... عشق یعنی آبی یه بی انتها
... عشق یعنی یک سوال بی جواب ... عشق یعنی رفتن توی خواب | |
|
| |
ye shabi
تعداد پستها : 1 آدرس : tbriz از ایشان سپاسگزاری شده : 0 امتیاز : 55420 Registration date : 2009-09-23
| عنوان: رد: قشنگترین ترانه عاشقانه ای که شنیده اید الأحد أكتوبر 17, 2010 7:50 am | |
| ماه به خاک نگاه کرد و گفت:
شب ها چشم هایم را باز و بسته میکنم
تا شاید نگاهم کنی بگویی "دوستت دارم"
نمی دانم شاید خزان ،
فانوس های بیشتری برای دوست داشتن دارد
او همیشه در آغوش صبر توست!!!
| |
|
| |
negin70
تعداد پستها : 3 از ایشان سپاسگزاری شده : 1 امتیاز : 50481 Registration date : 2011-02-01
| عنوان: رد: قشنگترین ترانه عاشقانه ای که شنیده اید الثلاثاء فبراير 01, 2011 4:41 pm | |
| اين اهنگ ... پشت يك ديوار سنگي دوتا پنجره اسيرن دوتا خسته دوتا تنها يكيشون تو يكيشون من كشكي اين ديوار خراب شه منو تو با هم بمونيم توي يك دنياي ديگه دستاي همو بگيريم | |
|
| |
بامداد ORODIST
تعداد پستها : 121 آدرس : تهران از ایشان سپاسگزاری شده : 10 امتیاز : 55589 Registration date : 2010-01-11
| عنوان: رد: قشنگترین ترانه عاشقانه ای که شنیده اید الأربعاء فبراير 16, 2011 7:01 pm | |
| برای خواب معصومانه ی عشق کمک کن بستری از گل بسازیم برای کوچ شب هنگام وحشت کمک کن با تن هم پل بسازیم کمک کن سایه بونی از ترانه برای خواب ابریشم بسازیم کمک کن با کلام عاشقانه برای زخم شب مرهم بسازیم بذار قسمت کنیم تنهاییمونو میون سفره ی شب تو با من بذار بین من و تو دستای ما پلی باشه واسه از خود گذشتن
تو رو می شناسم ای شبگرد عاشق تو با اسم شب من آشنایی از اندوه تو و چشم تو پیداست که از ایل و تبار عاشقایی تو رو می شناسم ای سر در گریبون غریبگی نکن با هق هق من تن شکسته تو بسپار به دست نوازش های دست عاشق من به دنبال کدوم حرف و کلامی ؟ سکوتت گفتن تمام حرفاست تو رو از تپش قلبت شناختم تو قلبت ، قلب عاشق های دنیاست تو با تن پوشی از گلبرگ و بو سه منو به جشن نور و آینه بردی چرا از سایه های شب بترسم تو خورشید رو به دست من سپردی
بذار قسمت کنیم تنهاییمونو میون سفره ی شب تو با من بذار بین من و تو دستای ما پلی باشه واسه از خود گذشتن
ایرج جنتی عطایی
| |
|
| |
بامداد ORODIST
تعداد پستها : 121 آدرس : تهران از ایشان سپاسگزاری شده : 10 امتیاز : 55589 Registration date : 2010-01-11
| عنوان: رد: قشنگترین ترانه عاشقانه ای که شنیده اید الأحد فبراير 20, 2011 11:36 am | |
| شانه هایت
سر به روی شانه های مهربانت میگذارم عقده ی دل می گشاید، گریه ی بی اختیارم
از غم نامردمی ها بغض ها در "ســیــنـــه" دارم شانه هایت را برای گریه کردن دوست دارم دوست دارم
شانه هایت را برای گریه کردن دوست دارم دوست دارم بی تو بودن را برای با تو بودن دوست دارم دوست دارم خالی از خودخواهی من برتر از آلایش تن من تو را بالاتر از تن برتر از من دوست دارم شانه هایت را برای گریه کردن دوست دارم دوست دارم
عشق صدها چهره دارد عشق تو آیینه دارد عشق را در چهره ی آیینه دیدن دوست دارم در خموشی چشم من را قصه ها وگفت وگو هاست من تو را درجذبه ی محراب دیدن دوست دارم من تو را بالاتر از تن برتر از من دوست دارم شانه هایت را برای گريه کردن دوست دارم دوست دارم بی تو بودن را برای با تو بودن دوست دارم دوست دارم
در هوای دیدنت یک عمر در چله نشستم چله را در مقدم عشقت شکستن دوست دارم بغض سر گردان ابرم قله ی آرامشم تو شانه هایت را برای گريه کردن دوست دارم من تو را بالاتر از تن برتر از من دوست دارم شانه هایت را برای گریه کردن دوست دارم دوست دارم بی تو بودن را برای با تو بودن دوست دارم دوست دارم
| |
|
| |
بامداد ORODIST
| عنوان: رد: قشنگترین ترانه عاشقانه ای که شنیده اید الأحد فبراير 20, 2011 11:39 am | |
| بيا تا ليلي ومجنون شويم افسانه اش با من
بيا با من به شهر عشق رو كن خانه اش با من
بيا تا سر به روي شانه هم راز دل گويم
اگر مويت چو روزم شد پريشان شانه اش با من
سلام اي غم سلام اي آشناي مهربان دل
پر پرواز وا كن چون پرستو لانه اش با من
مگو ديوانه كو زنجير گيسو را ز هم واكن
دل ديوانه ديوانه ديوانه اش با من
در اين دنياي وا نفساي حسرتزاي بي فردا
خدايا عاشقان را غم مده شكرانه اش با من
مگو ديگر سمندر در دل آتش نمي سوزد
تو گرمم كن به افسون گرمي افسانه اش با من
چه بشكن بشكني دارد فلك در كار سرمستان
تو پيمان بشكني نشكستن پيمانه اش با من
| |
|
| |
بامداد ORODIST
| عنوان: رد: قشنگترین ترانه عاشقانه ای که شنیده اید الأحد فبراير 20, 2011 11:52 am | |
| ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من من و گنجشکای خونه دیدنت عادتمونه به هوای دیدن تو پر می گیریم از تو لونه باز میایم که مثل هر روز برامون دونه بپاشی من و گنجشکا می میریم تو اگه خونه نباشی همیشه اسم تو بوده اول و آخر حرفام بس که اسم تو رو خوندم بوی تو داره نفس هام عطر حرفای قشنگت عطر یک صحرا شقایق تو همون شرمی که از اون سرع گونه های عاشق شعر من رنگ چشاته رنگ پک بی ریایی بهترین رنگی که دیدم رنگ زرد کهربایی من و گنجشکای خونه دیدنت عادتمونه به هوای دیدن تو پر می گیریم از تو لونه
اردلان سرافراز
| |
|
| |
بامداد ORODIST
| عنوان: رد: قشنگترین ترانه عاشقانه ای که شنیده اید الأحد فبراير 20, 2011 11:54 am | |
| تو از کدوم قصه ای که خواستنت عادته نبودنت فاجعه بودنت امنیته
تو از کدوم سرزمین تو از کدوم هوایی که از قبیله ی من یه آسمون جدایی
اهل هر جا که باشی قاصد شکفتنی توی بهت و دغدغه ناجی قلب منی
پاکی آبی یا ابر نه خدا یا شبنمی عطر آغوش منی نه زیادی نه کمی
منو با خودت ببر ای تو تکیه گاه من خوبه مثل تن تو با تو همسفر شدن
منو با خودت ببر من به رفتن قانعم
خواستنی هر چی که هست تو بخوای من قانعم
ای بوی تو گرفته تن پوش کهنه ی من
چه خوبه با تو رفتن رفتن همیشه رفتن
چه خوبه مثل سایه همسفر تو بودن
هم قدم جادها تن به سفر سپردن
چی می شد شعر سفر بیت آخری نداشت
عمر کوچ منو تو دم واپسی نداشت
آخر شعر سفر آخر عمر منه
لحظه مردن من لحظه ی رسیدن
منو با خودت ببر ای تو تکیه گاه من
| |
|
| |
بامداد ORODIST
| عنوان: رد: قشنگترین ترانه عاشقانه ای که شنیده اید الأحد فبراير 20, 2011 12:08 pm | |
| از این زندگی خالی منو ببر به اون سالی که تو اسممو پرسیدی به روزی که منو دیدی
به پله های خاموشی که با من روبرو میشی یه جور زل بزن انگاری نمیشه چشم برداری
منو ببر به دنیامو به اون روزا که می خوامو به اون شبا که خندونم که تقدیرو نمی دونم
به اون شبا که خندونم که تقدیرو نمی دونم
از این اشکی که می لرزه منو ببر به اون لحظه به اون ترانه ی شادی که تو یاد من افتادی
به احساسی که درگیره به حرفی که نفسگیره از این دنیا که بی ذوقه منو ببر به اون موقع به اون موقع ...
خواننده: احسان خواجه اميري
| |
|
| |
بامداد ORODIST
| عنوان: رد: قشنگترین ترانه عاشقانه ای که شنیده اید الأحد فبراير 20, 2011 12:22 pm | |
| رگ خواب
رگ خواب این دل تو دست تو بوده
ترکهای قلبم شکست تو بوده
منو با یه لبخند به ابرا کشوندی
با یک قطره اشکت به آتیش نشوندی
مدارا نکردی با دلواپسیم و
ندیده گرفتی غم بی کسیمو
با این آرزویی که بی تو محاله
یه شب خواب آروم فقط یک خیاله
... | |
|
| |
شاهرخ
تعداد پستها : 7 از ایشان سپاسگزاری شده : 0 امتیاز : 48740 Registration date : 2011-07-29
| عنوان: برای اهنگ زیبای حمیده الجمعة يوليو 29, 2011 9:34 am | |
| حمیده اهنگ تو خیلی زیبا بود یهو دلم گرفت اما یه پیشنهاد اهنگ هایی که من می گم گوش کن اهنگ های بدی نیستن اهنگ های محسن یگانه و حمید عسگری خیلی قشنگن البوم رگ خواب رو هم گوش بدید این اهنگ ها رو همه ی بچه ها گوش بدید | |
|
| |
شاهرخ
تعداد پستها : 7 از ایشان سپاسگزاری شده : 0 امتیاز : 48740 Registration date : 2011-07-29
| عنوان: رد: قشنگترین ترانه عاشقانه ای که شنیده اید الجمعة يوليو 29, 2011 9:41 am | |
| سلام بامداد جان تو هم با اهنگ های خیلی خوبی اروم می گیری واقعا اهنگ های زیبایی هستند این رو تو بهتر از من می دونی | |
|
| |
| قشنگترین ترانه عاشقانه ای که شنیده اید | |
|