تعداد پستها : 1046 از ایشان سپاسگزاری شده : 299 امتیاز : 61759 Registration date : 2008-11-27
عنوان: چت اینترنتی و اسقبال مرگ الأحد ديسمبر 07, 2008 1:58 am
پزشکی قانونی ، علت اصلی مرگ دختری که در کرج از طریق چت اینترنتی با پسری آشنا شده و فریب وعده های دروغ او را خورده بود ، اعلام کرد.
***سرهنگ «مهدی یارندی»
معاون اجتماعی فرمانده پلیس استان تهران ، روز شنبه به ایسکانیوز گفت : ساعت 2 بامداد هفتم آذر امسال ، یک شهروند با پلیس 110 کرج تماس گرفت و از مرگ مرموز دختری در رجائی شهر (گوهر دشت) خبر داد. سرهنگ «مهدی یارندی» افزود : بلافاصله افسران کلانتری 15 رجائی شهر و پلیس آگاهی به آپارتمان مورد نظر رفتند و با پیکر دختری رو به رو شدند که خراشیدگی های سطحی روی دست چپ و گلویش بود . وی ادامه داد : با حضور بازپرس کشیک و انتقال جنازه به پزشکی قانونی ، ماموران به بازجویی از صاحبخانه پرداختند و متوجه شدند قربانی 25 ساله «لیلا - ک» نام داشت که با «حامد- گ» 26 ساله به آنجا رفته بود. این مقام ناجا اضافه کرد : «حامد» که به شدت پریشان بود گفت «چندی پیش از طریق چت اینترنتی با لیلا که اهل یکی از شهرستان های شمال غربی کشور بود و هیچ نسبتی با من نداشت اتفاقی آشنا شدم.بعد این ارتباط به تماس های تلفنی تبدیل شد و به کرج آمد تا مرا ببیند.لیلا یک هفته ، پنهانی با من زندگی کرد و شب آخر پس از خوردن شام ، مشروب مصرف کردیم. ساعت 2 صبح بود که متوجه شدم حال لیلا به هم خورده است و موضوع را به پدرم گفتم.می خواستیم لیلا را به بیمارستان ببریم که مقاومت کرد و سرانجام جان سپرد.» «یارندی» به ایسکانیوز اظهار داشت : بر اساس نظریه پزشکی قانونی «لیلا- ک» به خاطر مصرف بیش از حد مشروب الکلی قربانی شده است و تحقیق در این زمینه همچنان ادامه دارد. وی درباره پایان دلخراش دوستی های خیابانی و اینترنتی به خانواده ها هشدار داد : «وقتی دو جوان با وجود شخصیت های مجازی که در ذهن خود از یکدیگر ساخته اند ازدواج کنند ، در زندگی دچار تعارض می شوند و اختلافها شروع می شود.همچنین از آنجا که پایه این ارتباط بر چیزهای واهی بنا شده است در صورت ازدواج هم پیوند دختر و پسر ، دوام نمی یابد و منجر به طلاق و ... می شود.خانواده بایستی همواره به این نکته توجه داشته باشد که فرزندان به ویژه دختران نیاز به حمایت عاطفی دارند.این حمایت عاطفی البته بایستی در چارچوب خانواده تامین شود و در غیراین صورت دختران به محیط بیرون پناه می برند که همین مسئله ، فراهم شدن زمینه انحراف و تباهی است.