استراتژي پدرخوانده ها براي غافلگيري اصلاح طلبان در دقيقه 90! (خبر ويژه)
گذر زمان و بلاتكليفي پايدار اصلاح طلبان، بحث هاي متناقضي را در ميان اين جريان دامن زده است.
اگر چه حزب مشاركت و سازمان مجاهدين به خاطر حمايت از خاتمي ترجيح مي دهند زمان بحث بر سر نامزد نهايي اصلاح طلبان همچنان به تعويق بيفتد، ديگر احزاب و گروه هاي اصلاح طلب نسبت به اين روند بلاتكليفي ابراز ناراحتي و نگراني مي كنند.
در اين زمينه ديروز همزمان با اظهارات محمد سلامتي دبيركل سازمان مجاهدين انقلاب مبني بر اينكه «اعلام تاريخ 20 آذر براي اعلام نهايي نامزدهاي اصلاح طلبان واقعيت ندارد و سخنگوي حزب اعتمادملي در جريان مذاكرات نبوده كه چنين گفته»، تاجرنيا عضو مركزيت حزب مشاركت هم به ايلنا گفت: معرفي ديرهنگام كانديدا، استراتژي اصلاح طلبان است.
وي با وجود اينكه خبر داد «همه اصلاح طلبان در خصوص تشكيل شوراي حكميت توافق نكرده اند»، گفت: اگر حزب اعتمادملي نظري در مورد زمان اعلام كانديداتوري افراد دارد، بايد آن را مطرح كند تا در شوراي هماهنگي جبهه اصلاحات در زمينه آن تصميم گيري شود اما اين شورا تاكنون مصوبه اي در مورد قطعي شدن زمان اعلام كانديداتوري افراد نداشته است؛ بنابراين منتجب نيا نظر حزب خود را بازگو كرده است.
وي اظهار داشت: معرفي ديرهنگام كانديداها يك استراتژي براي اصلاح طلبان است زيرا زماني كه ما، كانديداها و استراتژي هاي خود را به طور شفاف اعلام نمي كنيم، جناح رقيب دچار سردرگمي مي شود و نمي تواند به تصميم واحد و نهايي برسد. اختلافات موجود در جبهه اصولگرايي پيامد عدم اعلام استراتژي و كانديداي واحد از سوي اصلاح طلبان است.
اما گرامي مقدم سخنگوي اعتمادملي به سايت اصلاحات گفت: تاخير در اعلام نامزدي فرصت سوزي است.
وي با تاكيد بر اينكه بزرگترين مسئله ما در حال حاضر عدم اعلام حضور كانديداهاي اصلاح طلب در وقت مناسب است گفت: بهتر است كه نامزدهايي كه تمايل به حضور در انتخابات را دارند هرچه زودتر نظر نهايي خود را اعلام كنند چرا كه هر چه قدر توقف آنها بر سر اعلام نهايي بيشتر شود در نهايت از تعداد هواداران و نيروهاي اصلاح طلب فعال كاسته خواهد شد و مطمئناً اين فرصت سوزي ها به نفع اصلاح طلبان نخواهد بود.
جميله كديور نماينده اصلاح طلب مجلس ششم هم نسبت به عواقب طولاني شدن تصميم گيري خاتمي هشدار داد و گفت: اگر هدف جبهه اصلاحات رسيدن به پيروزي باشد بايد هرچه زودتر كانديداي مورد اجماع خود را مشخص كند تا هم كانديداي انتخاب شده برنامه هاي خود را اعلام كند و هم احزاب امكان بسيج توده ها را فراهم كنند و هم براي اكثريت خاموش كه به دلايل مختلف در انتخابات شركت نمي كنند بتوان برنامه تدوين شده اي ريخت.
وي افزود: برنامه ما در حال حاضر نيز به تعويق افتاده است و از برنامه هايمان عقبيم و اگر انتخابات ما بنا بر يك انتخابات شخص محور باشد تاخير تا دقيقه 90 هم جايز است اما بايد پرسيد كه آيا اين چنين برنامه اي معطوف به پيروزي خواهد بود يا نه.