رفقا با اين صدمات روحي بايد خود را به روانشناس نشان دهيم (خبر ويژه)
يك سايت اينترنتي ضد انقلاب از عناصر اپوزيسيون جمهوري اسلامي خواست خود را به روانشناس نشان دهند.
سايت ايران گلوبال با بيان اين كه فعالان اپوزيسيون براي زماني طولاني با شوك هايي نظير انقلاب اسلامي، فرار از كشور و ناكامي در برابر جمهوري اسلامي مواجه شده اند، نوشت: ما نياز به آگاهي درباره علم روانشناسي داريم چرا دچار آسيب هاي روحي شده ايم كه خود خبر نداريم براي مثال شكست برنامه كمونيست ها و طرفداران جامعه بي طبقه. يا شوك هاي آرماني كه به آرمانگرايان كمونيست درپي فروپاشي اردوگاه سوسياليسم ايجاد شد يا تصور كنيد كه پس از سقوط صدام چه صدمات روحي به ساكنين پايگاه اشرف ]گروهك تروريستي منافقين[ وارد آمد.
نويسنده ايران گلوبال با اشاره به اين كه يكي از تلويزيون هاي ماهواره اي به خاطر ايجاد برنامه هاي روانشناسانه در اين زمينه طرفداراني پيدا كرده، اضافه مي كند: ما همه به خوبي به ياد داريم كه وقتي وارد كشورهاي اروپايي شديم، مقامات اداره پناهندگي به ما پيشنهاد ديدار با روانشناسان به طور مجاني را مي دادند. تا آنجا كه به ياد دارم كمتر فعال سياسي زندان ديده و يا كساني كه براي سال هاي متمادي زندگي مخفي را از سر گذرانده بودند، حاضر مي شدند، وقتي را نزد روانشناس و يا روانكاوان بگذرانند. به خود مي گفتيم مگر ديوانه ايم كه برويم پيش روانشناس. من هم جزو آن دسته بودم كه حاضر نشديم به ديدار روانشناسان برويم، ولي تا مريضي كوچك جسمي مي گرفتيم فورا به دكتر مراجعه مي كرديم. واقعيت اين است كه همه ما نياز به اين علم داريم.