| خواص خوراکیها | |
|
|
|
نويسنده | پيام |
---|
حمیده ناصری ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
تعداد پستها : 1569 سن : 32 آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden از ایشان سپاسگزاری شده : 154 امتیاز : 64433 Registration date : 2008-11-13
| عنوان: رد: خواص خوراکیها الأربعاء نوفمبر 26, 2008 1:18 am | |
| خــــــــــــــواص جـــعفـــــــــــري
جعفري سرشاراز ويتامين آ ومخصوصا" ويتامين ث، داراي آهن ،آهک وفسفر است .
خاصيت هاي آن : مقوي ، اشتها آور، محلل، براي سينه مفيد است تخم جعفري داراي آپيول
است که آپيول ماده ي پر قوتي است که تب براست و نيز خون را ضدعفوني ومجاري روده ها
راضدعفوني مي کند و از ابتلاي بددن به سرطان جلوگيري مي کند ، از اين رو بايد جعفري را جزء غذاي روزانه اشخاص کم خون و يا بچه هايي که دير رشد مي کنند وارد کرد .
اگر چشم شما درد مي کند و يا ورم چرکي کرده ضماد برگهاي جعفري را روي آن بگذاريد دردو ورم آن را برطرف مي کند . برگ جعفري را بکوبند ودر عرق بخيسانند و بر گونه بگذارند در مورد آنژين مفيد است و معمولا"اين گونه ضماد را بايد چند بار تجديد کرد. | |
|
| |
حمیده ناصری ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
تعداد پستها : 1569 سن : 32 آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden از ایشان سپاسگزاری شده : 154 امتیاز : 64433 Registration date : 2008-11-13
| عنوان: رد: خواص خوراکیها الأربعاء نوفمبر 26, 2008 1:19 am | |
| خــــــــــــواص ریحـــــــــــــان
ریحان همان است که در سبزی خوردن معروف است تخم وبرگ ریحان مقوی روده ومقوی قلب می باشد . مرض داءالفیل یک مرضی است که ساقهای پا ضخیم و باددار
می شود که ساق پا به ضخامت پای فیل می شود به این می گویند : (داءالفیل) لذا ریحان را بکوبند بر ساق پا بمالند مرض برطرف می شود ، البته بعد از ترک قند چای و شکر وپاک کردن معده از اخلاط فاسده. | |
|
| |
حمیده ناصری ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
تعداد پستها : 1569 سن : 32 آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden از ایشان سپاسگزاری شده : 154 امتیاز : 64433 Registration date : 2008-11-13
| عنوان: رد: خواص خوراکیها الأربعاء نوفمبر 26, 2008 1:20 am | |
| خــــــــــــــواص جـــــــــــــــــو
نان و غذاهایی که با جو پخته شوند دارای مقدار زیادی ویتامینهای ب هستند ودر تقویت میکروبهای مفید روده ها موثر می باشند واز این جهت است که دهاتیها یی
که نان جو می خورند دیر پیر می شوند و موی سرشان نمی ریزد. جو سبوس آن
یکی از بهترین درمان کلسترل می باشند .
اگر خوردن نان جو را مخالف شان خود می دانید دلخور نباشید ، سوپ سبوس جو واشکنه ی آن نیز همین فواید را دارند. با غذای خود گاهگاهی سوپ یا اشکنه آن
یا دم کرده ی سبوس جو را میل کنید تمام منافعی را که شمردیم عاید شما خواهد شد . | |
|
| |
حمیده ناصری ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
تعداد پستها : 1569 سن : 32 آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden از ایشان سپاسگزاری شده : 154 امتیاز : 64433 Registration date : 2008-11-13
| عنوان: رد: خواص خوراکیها الأربعاء نوفمبر 26, 2008 1:20 am | |
| خـــــــــــواص سـیاهـدانـــــــــــه
سیاهدانه گرم و خشک است در درجه دوم اگر سیاهدانه کوبیده با صابون بر صورت بمالند جــــــــــلای
صورت دهد،گلف را ببرد،بوی سیاهدانه بهق و برص و زکام و درد دندان را مفید است .
سیاه دانه دوای همه ی دردها است و خاصیّتش تا هفت سال باقی می ماند بعدا" فاسد می شود و نیــــــــز
زیاد کننده شیر مادران می باشد. نیز سیاه دانه تریاق سموم بارده است،یعنی دفع سم بارده از بدن می کند
و مداومت آن هر صبح با روغن زیتون برای سرخ کردن صورت و تصفیه خون نافع است،اما بـــــرای مردم امروز که ماده مرض عموم از حرارت است خوردن سیاه دانه با روغن زیتون ضرر دارد . | |
|
| |
حمیده ناصری ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
تعداد پستها : 1569 سن : 32 آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden از ایشان سپاسگزاری شده : 154 امتیاز : 64433 Registration date : 2008-11-13
| عنوان: رد: خواص خوراکیها الأربعاء نوفمبر 26, 2008 1:20 am | |
| خــــــــــــــــواص تـــــــــــــــــره
تره تیزک و انواع دیگر آن که بولاغ اوتی و شاهی نامیده می شوند،دارای ید،آهن وفسفر می باشند و مقادیر زیادی ویتامین ث دارند،این گیاه برعکس توت فرنگی مهیج می باشند و این خاصیت نیـــــز مربوط به ید می باشد،زیرا این گیاه ها ترشح سیب آدم را کمی زیاد می کنند واز این رو مهیــــــــج
می باشند،به علت داشتن ویتامین ث در بیماری قند و امراض جلدی فوق العاده مفید می باشند تره تیز
همین خاصیت را دارد و خوردن آن از ابتلا به بیماری قند جلو گیری می کند . انواع تره تیزک و تره
فشار خون را پایین می آورند و خوردن آنها برای درمان کلیه عفونتها مفید است. | |
|
| |
حمیده ناصری ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
تعداد پستها : 1569 سن : 32 آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden از ایشان سپاسگزاری شده : 154 امتیاز : 64433 Registration date : 2008-11-13
| عنوان: رد: خواص خوراکیها الأربعاء نوفمبر 26, 2008 1:21 am | |
| خــــــــــــواص اسفنــــــــــاج
اسفناج سرشار از ویتامینهای آ،ب،ث می باشد اگر در ماههـــــــــــــای اردیبهشت و آبان این سبزی چیده شود ویتامین ث آن خیلی زیاد اســت و هضم آن آسان است . اسفناج دارای مقدار زیادی آهن است و صد گـــــرم
اسفناج چهل تا پنجاه میلی گرم آهن ،آهک،فسفر،منیزیم و پتاسیم دارا است
کلروفیلی که در اسفناج است عضلات روده ها را تحریک کـــــــــــــرده و سلولزهای آن تخلیه ی مدفوعات را آسان می کند . اسفناج جاروی حقیقی
مجاری دستگاه گوارش است که به خوبی آن مجاری را پاک می کند .
نیز اسفناج برای کسانی که کبد حساس و ناراحتی دارند ،مبتلا به رماتیسم
می باشند ، سنگ کلیه و مثانه ویا ورم روده دارند منع شده است. | |
|
| |
حمیده ناصری ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
تعداد پستها : 1569 سن : 32 آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden از ایشان سپاسگزاری شده : 154 امتیاز : 64433 Registration date : 2008-11-13
| عنوان: رد: خواص خوراکیها الأربعاء نوفمبر 26, 2008 1:21 am | |
| خـــــــــــــواص نعنـــــــــــاع
نعناع ،دوست باوفای کبد است، ترشی صفرا را رقیق می کند و کلسترل خون را
پایین می آورد و به همین جهت پیری را به تاخیر می اندازد برای این منظور یعنی
سیال کردن صفرا بهتر آن استکه قبل از غذا خورده شود . یک فنجان دم کرده ی نعناع، بعد از غذا هضم را آسان و اختلالات معده ای را بر طرف می کند .نعناع به علت داشتن اسانس و عطر مخصوص ، میکروب کش قوی است مخصوصا" سرما
خوردگی را درمان می کند ودر بیماریهای حصبه و کولی باسیلوزکه یک نوع بیماری معده است بسیار نافع بوده و به طور قطع از مرض جلوگیری می کند نیز معالج امراض پوستی مخصوصا" اگزما وخارشهای جلدی می باشد و ضماد آن برای سوختگی و برطرف کردن سرخی وخارش پوست نافع است. | |
|
| |
حمیده ناصری ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
تعداد پستها : 1569 سن : 32 آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden از ایشان سپاسگزاری شده : 154 امتیاز : 64433 Registration date : 2008-11-13
| عنوان: رد: خواص خوراکیها الأربعاء نوفمبر 26, 2008 1:22 am | |
| خـــــــــواص گــــــــــل خطـــــــــــمی
گل خطمي را سابقا" که مانند امروز مواد ضد عفوني مصنوعي فراوان نبود، پزشکان براي
ضدعفوني زخمها از گل خطمي استفاده مي کردند، ساير گلها نيز فوايدي نظير آن داشتند.
تنقيه گل خطمي معده را ضد عفوني کرده و زخمهاي آن را التيام مي دهد . براي شستشوي
زخمها سابقا" از مطبوخ گل خطمي استفاده مي شد و هنوز هم براي زرد زخم معمول است
و هيچ يک از داروهاي گران قيمت امروز جاي آ نرا نگرفته است . | |
|
| |
حمیده ناصری ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
تعداد پستها : 1569 سن : 32 آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden از ایشان سپاسگزاری شده : 154 امتیاز : 64433 Registration date : 2008-11-13
| عنوان: رد: خواص خوراکیها الأربعاء نوفمبر 26, 2008 1:23 am | |
| خــــــــــواص مغز تخم کــــــــــــدو
مغز تخم کدو طبیعتش در درجه ی دوم سرد و در درجه ی اول تر می باشد برای
حرقه بول و لاغری گرده ( کلیه ) و قرحه (زخم) مثانه و خشونت سینه و نزف الدم
(خون سینه) که سل گویند و تبهای حاره و تشنگی و قرحه ی معاء (زخم روده) مفید
است . روغن تخم کدو برای رفع بی خوابی و یبوست دماغ و صفرایی (درد معده)
و سل و تبهای حاره بیعدیل است ، اگر تخم کدو و بدلش مغز تخم هندوانه می باشد . | |
|
| |
حمیده ناصری ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
تعداد پستها : 1569 سن : 32 آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden از ایشان سپاسگزاری شده : 154 امتیاز : 64433 Registration date : 2008-11-13
| عنوان: رد: خواص خوراکیها الأربعاء نوفمبر 26, 2008 1:24 am | |
| خـــــــــــــــــــــواص انـــــــــــــــــــــــار
آب انار شيرين در شيشه ريز و بگذار
در آفتاب گرمش تا با قوام آيـــــــــــــد
مي کش به ميل آنگه در چشم خود که بي شک
خارش بر دزديده نور بصر قـــــــــــــرايـــــــــد
يعني آب انار شيرين را در فصل گرمي هوا بريزدر شيشه و تقريبا" يک ماه يا بيشتر بگذارد
در آفتاب که آب انار به قوام آيد بعد از پاک کردن معده از خلاط فاسد از آب انار نامبرده با ميل در چشم بکشيد ، خارش چشم را برطرف مي کند و نور چشم را زياد مي کند .
هر قدر آب انار نامبرده کهنه تر باشد بهتر و خاصيت آن زيادتر است .آب انار اندرون آدميزاد را پاک مي کند. | |
|
| |
حمیده ناصری ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
تعداد پستها : 1569 سن : 32 آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden از ایشان سپاسگزاری شده : 154 امتیاز : 64433 Registration date : 2008-11-13
| عنوان: رد: خواص خوراکیها الأربعاء نوفمبر 26, 2008 1:24 am | |
| خـــــــــــــــــــواص انگــــــــــــــــــــور
انگور پي را محکم مي کند، درد را برطرف و روح را با نشاط مي سازد حضرت رو به سوي خداوند از غم واندوه شکايت کرد ، دستور رسيد که انگور بخور . انگور سه عمل مفيد و موثر در مجازدارد: مسهل و ملين معده است ، پاک کننده خون و ومغذي بدن است ، آب انگور
قوا را تجديد مي کند ، دوران خون را تحريک مي کند و ترشيدگيهاي معده را برطرف
مي سازد . در بيماري کبد و کليه سودمند است و انواع تبهاي مختلف را مداوا مي کند .
در مرض سوء هاضمه و نقرس و امراض قلب و صفرا مفيد است . از شدّت و حدت سل و
سرطان و آزار آنها مي کاهد و داراي ويتامين آ، ب، ث، مي باشد. | |
|
| |
حمیده ناصری ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
تعداد پستها : 1569 سن : 32 آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden از ایشان سپاسگزاری شده : 154 امتیاز : 64433 Registration date : 2008-11-13
| عنوان: رد: خواص خوراکیها الأربعاء نوفمبر 26, 2008 1:25 am | |
| خـــــــــــواص ميـــــــــــــــوه بــــــــــــه
امام باقر فرمو دند : ميوه به غبار اندوه را از خاطر محو کند آنچنان که انگشتان شما چکه هاي عرق را از پيشاني شما
مي سترد .
ميوه به جلادهنده قلبها است. دهان شما را پر از گوشت و قلب شما را لبريز از شهامت وچشمــان شمــا را مــالامــال از
مناعت خواهد ساخت. و نيز براي قلبهاي ضعيف داروئي مانند به کم است .
به،به قلب قوت بخشد و ترس را از دلها بزدايد،اعصاب را خوانا سازد . شربت به نيز دل را قوت دهد و معده را قـوي
گرداند واشتهاي طعام مي آورد وطبع را مي بندد. | |
|
| |
حمیده ناصری ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
تعداد پستها : 1569 سن : 32 آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden از ایشان سپاسگزاری شده : 154 امتیاز : 64433 Registration date : 2008-11-13
| عنوان: رد: خواص خوراکیها الأربعاء نوفمبر 26, 2008 1:25 am | |
| خـــــــــــــــــــــوا ص پرتقــــــــــــــال
پرتغال شاه ميوه زمستان است پرتغال سرشاراز ويتامينهاي ب، ث و داراي آهن ، آهک ،
کلسيم ، فسفر، منيزيم ، پتاسيم ، سديم ، مس است . ويتامين آ درپرتغال ناپديد است ،ولي
در اين ميوه کاروتن وجود دارد و چنانچه مي دانيد کاروتن ماده اي زرد رنگ است که البته
آن را در هويج کشف کرده اند و بعضي از ميوه هاي ديگر هم اين ماده را دارند . اين ماده
پر از ويتاميني است که وقتي خورده شود با عصير کبد مخلوط شده و درکبد ويتامين آ مي
سازد و به خون مي فرستد پرتغال داراي اسيدهاي مختلفي است که مهمترين آنها اسيد ماليک ،
اسيد تارتريک مخصوصا" اسيد نيتريک مي باشد ولي اسيد سيتريک در پرتغال خيلي کم است . | |
|
| |
حمیده ناصری ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
تعداد پستها : 1569 سن : 32 آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden از ایشان سپاسگزاری شده : 154 امتیاز : 64433 Registration date : 2008-11-13
| عنوان: رد: خواص خوراکیها الأربعاء نوفمبر 26, 2008 1:26 am | |
| خـــــــواص خـــــــــربـــــــــــــــزه
امیر المومنین (ع)در مورد خربزه چنین فرمودند : خربزه در نفس خود دارای ده شخصیت است که هر ده تای آن حیاتی و غریزی است : 1-طعام است یعنی خوردنی است . 2- شراب است یعنی نوشیدنی است .3- ریحان است زیرا معطر است . 4- حلوا است ، زیرا شیرین است .5- همچون گیاه اشنان مفید است .6- همچون خطمی در تصفیه روده ها موثر است .7- سبزیست زیرا خواص سبزی درآن است .
8- نان خورش مردم است .9- به جای دوا قوی باه را می افزاید و مثانه را می شوید و ادرار را به جریان می اندازد . 10- در خربزه هیچ درد و بیماری نیست. | |
|
| |
حمیده ناصری ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
تعداد پستها : 1569 سن : 32 آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden از ایشان سپاسگزاری شده : 154 امتیاز : 64433 Registration date : 2008-11-13
| عنوان: رد: خواص خوراکیها الأربعاء نوفمبر 26, 2008 1:27 am | |
| خــــــــــــــــواص خـــــــــــرمـــــــــــــــا
در خرما فوايد زيادي است ، بدن راگرم و فعال مي سازد زمين تن را حاصلخيز مي کند و مولد خون غليظ مي باشد ، در التهابات روده ومعده سودمند وبراي درمان سرفه ي خشک و التهابات ريوي وتهيجات مجاري ادرار مفيد است . خرما کثيرالغذا وداراي ويتامينهاي ب، ث، و قند وسلولز و مواد آلبومينوئيدي و املاح معدني است و به علت داشتن منيزيم ضد سرطان است .
خرما يکي از بهترين ميوه هاي مناطق گرمسير است که خوردن آن سوء هاضمه را از بين
برده ودر عين حال غذايي مقوي مي باشد که براي تغذيه ي اطفال بسيار مفيد است ولي خرما
را نبايد زياد خورد . نيز خوردن خرما با ماست بسيار مفيد و مغذي است و بهترين غذا براي
افراد کم خون خرما است . | |
|
| |
حمیده ناصری ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
تعداد پستها : 1569 سن : 32 آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden از ایشان سپاسگزاری شده : 154 امتیاز : 64433 Registration date : 2008-11-13
| عنوان: رد: خواص خوراکیها الأربعاء نوفمبر 26, 2008 1:27 am | |
| خــــــــــــــــــــــــــــواص سیـــــــــــــــب
سيب يکي از بهترين ميوه هاي معجزه گر است ، زيرا خاصيت پاک کردن سم وقدرت غذايي
دارد . سيب به علت داشتن مواد قليايي اسيد اوريک را حل مي کندو ترشحات غدد بزاق و معده
را مساعد و متعادل مي سازد . براي معالجه ي مرض چاقي نيکوست و همچنين براي بيماريهاي کبدي ،معده اي ،مجاري ، ادرار و سينه درد موثر مي باشد .
به علت داشتن فسفر اعصاب و مغز را تقويت مي کند براي امراض حصبه اي ،اسهالي و اسهال خوني وامعاء ( ورم امعاء ) بسيار نافع است . اسهال را به خوبي معالجه مي کند و از
طرفي مانع سوء هاضمه شده و به اين ترتيب معده را منظم مي کند .
سيب براي مبتلايان به امراض مفاصل زياد تجويز مي شود ،سنگهاي کليه را دفع مي نمايد | |
|
| |
حمیده ناصری ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
تعداد پستها : 1569 سن : 32 آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden از ایشان سپاسگزاری شده : 154 امتیاز : 64433 Registration date : 2008-11-13
| عنوان: رد: خواص خوراکیها الأربعاء نوفمبر 26, 2008 1:27 am | |
| خـــــــــــــــــــــــــــــوا ص گلا بـــــــــــي
خوردن گلابي صورت را نيکو و دل را و آرامش مي بخشد و نيز موجب نيروي قلب وپاکي
دل است . گويند گلابي مفرح و مقوي قلب است و دماغ و فرح بخش است روح و اعضاء
دروني را ( مانند کليه و مثانه ) منظم مي کند گلابي مدروملين است ، درد مثانه را تخفيف
مي دهد . تانن و املاح معدني پتاسيم که در گلابي موجود است .
اسيد اوريک را به هر اندازه که زياد باشد حل مي کند به همين جهت براي کساني که مبتلا به
رماتيسم و نقرس ودرد مفاصل هستند بسيار مفيد مي باشد و کساني که مبتلا به فشار خون هستند اگر به طور مرتب گلابي بخورند خون آنها تصفيه شده و نتايج گرانبهايي خواهند برد
پو ست گلابي داراي ويتامين بيشتري است وبايد آنها با پوست خورد | |
|
| |
حمیده ناصری ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
تعداد پستها : 1569 سن : 32 آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden از ایشان سپاسگزاری شده : 154 امتیاز : 64433 Registration date : 2008-11-13
| عنوان: رد: خواص خوراکیها الأربعاء نوفمبر 26, 2008 1:28 am | |
| خــــــــــــــــــــــــوا ص نارنـــــــــــــــــــــج
نارنج يکي ديگر از مرکبا ت بسيار نافع است که در طب مصرف زياد دارد ، برگش داراي
بويي پسنديده است و عطري مطبوع دارد ، طعم آن کمي تلخ است دم کرده برگ آن داراي اثر
محلل بوده و تشنج را از بين مي برد . بهار نارنج داراي عطري خوشبو و طعمي نيکو است ،
ضد تشنج بوده و درمان سکسکه است آب مقطر آن براي معطر کردن شربتها در داروخانه ها
زياد به کار مي رود .
آب مقطر بهار نارنج اعصاب را تقويت مي کند و درمان بي خوابي است . پوست نارنج داراي
مصارف طبي است و خلال پوست آن در بعضي غذاها مصرف دارد . آب نارنج داراي ويتامينهاي ث ، ب ، د ، بوده و خواص آبليمو را دارد. | |
|
| |
حمیده ناصری ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
تعداد پستها : 1569 سن : 32 آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden از ایشان سپاسگزاری شده : 154 امتیاز : 64433 Registration date : 2008-11-13
| عنوان: رد: خواص خوراکیها الأربعاء نوفمبر 26, 2008 1:28 am | |
| خـــــــــــــــــــــــوا ص هـــــــــــــــــــــــويج
هويج سرشار از ويتامين آ ، ب ، د ، ث ، ب ، ا ست داراي آهن ، منگنز وچند فلزحياتي ديگر است. و داراي قندي ا ست که براي مبتلايان به مرض قند ضرري ندارد و مقوي
است .
خوردن آن پوست را نرم و لطيف و قشنگ مي کند و براي دردهاي معده و پا يين آ وردن
تب مسکن خوبي مي باشد و نيز جوشانده ي هويج و پياز که به آن آبليمو زده باشند عامل
موثري براي درمان امراض عصبي است.
به علت داشتن ويتامينهاي آ، ب، د، تاثير نيکويي در رشد دارد و براي کم خوني و کمبود
ويتامين زياد توصيه شده است امراض کبدي و صفرايي و کليوي را درمان مي کند و همچنين
در رفع قولنج و بيماري آپاند يس نيز موثر مي باشد . | |
|
| |
پروانه منفرد ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
تعداد پستها : 1046 از ایشان سپاسگزاری شده : 299 امتیاز : 61759 Registration date : 2008-11-27
| عنوان: رد: خواص خوراکیها الإثنين ديسمبر 01, 2008 7:50 am | |
| عرقیات گیاهی و خواص آنها
1 عرق آویشن مسکن – ضد سرماخوردگی – مقوی معده – معالج بیماریهای قارچی پوست – ضد ورم بینی وگلو. 2 عرق اسطو خودوس تقویت کننده اعصاب – معالج برونشیت وزکام – پایین آورنده تب ونیروبخش – ضد تشنج وصرع درمان بیماریهای عصبی. 3 عرق بید درمان تب های شدید ودردهای تناسلی – زردی پوست (یرقان) – تصفیه خون. 4 عرق بهارنارنج تقویت کننده مغز واعصاب – نشاط آور- تقویت قلب. 5 عرق بادرنجبویه ضد خستگیهای روحی – استفراغ های دوران بارداری – برونشیت وتشنج – ضد قلنج – درمان دل پیچه. 6 عرق بومادران ضد ورم روده ومعده – ضد روماتیسم ونقرس – رفع اختلالات قاعدگی ودرد دوران قاعدگی. 7 عرق بیدمشک تقویت کننده فلب – رفع ناراحتیهای اعصاب – ضد تپش قلب. 8 عرق پونه ضد سیاه سرفه وگریپ – خلط آور- بادشکن – قابض – بازکننده عروق – ضد عفونی کننده . 9 چهارعرق سرد تب بر- خنک – تقویت کننده معده. 10 چهارعرق گرم تقویت کننده معده – مفید برای هضم غذا – رفع ناراحتی های روده . 11 عرق چهل گیاه تقویت کننده معده – کمک به هضم غذا – بادشکن – ضد سردی – ضد تهوع واستفراغ . 12 عرق خارخاسک مدر قوی – رفع سنگ کلیه ومثانه – کیسه صفرا- تصفیه خون. 13 عرق خارشتر ضد عفونت مجاری ادراری – سنگ شکن – مدرقوی – ضد سیاه سرفه. 14 عرق رازیانه معطر کننده – محرک – بادشکن – مدروقاعده آور- درمان بواسیر ونقرس – ازدیاد شیر مادران . 15 عرق زنیان ضد نفخ معده – ضد ترشی معده – ضد عفونت – ضد انگل – بادشکن – درمان عوارض بعد از ترک اعتیاد. 16 عرق زیره ضد چاقی – تصفیه کننده خون – ضد هیستری وتشنج – افزایش شیر مادران – بادشکن – هضم کننده غذا – کاهنده چربی خون. 17 سرکه سیب لاغر کننده – مکمل غذا 18 عرق سنبل الطیب خواب آور- مسکن – تقویت قلب – اشتها آور. 19 عرق شاتره ضد خارشهای پوستی – صفرا بر- تقویت کبد – نشاط آور- ضد نفخ – اشتها آور. 20 عرق شنبلیله ضد قند – تقویت قوای جنسی – نیرو بخش. 21 عرق شیرین بیان درمان قاطع زخم معده واثنی عشر- ضد سرفه – صفرا بر. 22 عرق شوید ضد چربی خون – جهت پایین آوردن کلسترول – ازدیاد شیر مادران – درمان لاغری 23 عرق کاسنی مفید برای کبد – ضد جوش – ضد خارش – تصفیه کننده خون – کاهنده چربی . 24 عرق کیالک تصفیه کننده خون – جلوگیری ازعواقب سعت کلسترول – جلوگیری ازتنگ شدن رگها. 25 عرق گزنه اثر قاطع دررفع بیماریهای پوستی وجلدی – ضد چربی وقند خون – ضد خون ریزی – بازکننده عروق – مدر. 26 عرق گلبهار مفید برای لطافت پوست دست وصورت – مقوی معده 27 عرق مریم گلی ضد دیابت – ضد رماتیسم واسهال – ضد سینوزیت – ضد انگل – ضد نفخ . 28 عرق مخلصه ملین – مقوی – دفع سموم – ضد قولنج – پاد زهر قوی مفید برای ناراحتیهای کمرو مفاصل عضلانی – تقویت معده . 29 عرق مورد ضد خون ریزی – قابض روده – درمان اسهال وبواسیر- تقویت رشد مو- ضد آفت . 30 عرق نعنا ضد دل درد – دلپیچه – ضد نفخ – بادشکن – تقویت کننده معده کودکان 31 عرق یونجه چاق کننده – نیروبخش – معالج رعشه وناراحتی های عصبی – تصفیه خون – کاهش قند خون . | |
|
| |
| خواص خوراکیها | |
|