پایگاه اُرُدیست های سوئد

Swedish Orodists
 
الرئيسيةجستجوأحدث الصورثبت نامورود
< class="" height="25"> link

https://i.servimg.com/u/f30/20/32/02/33/orodis68.jpg

فلسفه اُرُدیسم چیست ؟ Orodism
زندگینامه فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ
بازتاب جهانی فلسفه اردیسم
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور هندوستان
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور آمریکا
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور ازبکستان
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور کلمبیا
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور لهستان
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در تاجیکستان
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور افغانستان
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور مراکش
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور برزیل
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور نیجریه
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور نائورو
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور لیبی
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور بلژیک
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور سریلانکا
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور فیلیپین
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور کنگو
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور ژاپن
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور اتیوپی
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور کرواسی
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در جمهوری چک
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در گینه استوایی
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور صربستان
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور دانمارک
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور مالزی
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور اکوادور
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور قزاقستان
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور هائیتی
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور هندوراس
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور تانزانیا
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور سوئیس
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور نپال
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور تایلند
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور ایتالیا
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور گرجستان
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در آفریفای جنوبی
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور بلغارستان
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور کنیا
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور کامرون
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کره جنوبی
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور نروژ
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور مکزیک
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور اندونزی
بازتاب اُرُدیسم در جمهوری آذربایجان
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور انگلیس
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور عراق
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور آلمان
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در پورتوریکو
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور غنا
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور اسپانیا
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور فرانسه
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور ترکیه
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور روسیه
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور بنگلادش
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور پاکستان
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور اوگاندا
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور بحرین
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور ایسلند
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور مقدونیه
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور ایران
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور اوکراین
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور تونس
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور لتونی
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور چین
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور جیبوتی
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور الجزایر
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور کانادا
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور پرو
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در نیکاراگوئه
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور آرژانتین
بازتاب اُرُدیسم در بوسنی و هرزگوین
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در قرقیزستان
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در ارمنستان
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور گویان
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور سنگاپور
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در لوکزامبورگ
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در مجارستان
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور بوتان
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور کوبا
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور کوزوو
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور سوئد
المواضيع الأخيرة
» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور آفریفای جنوبی The philosophy of Orodism in South Africa
من طرف الأحد فبراير 27, 2022 9:20 am

» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور کنگو The philosophy of Orodism in Congo
من طرف الأحد فبراير 27, 2022 9:16 am

» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور تانزانیا The philosophy of Orodism in Tanzania
من طرف الأحد فبراير 27, 2022 9:14 am

» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور لوکزامبورگ The philosophy of Orodism in Luxembourg
من طرف الأحد فبراير 27, 2022 9:13 am

» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور سنگاپور The philosophy of Orodism in Singapore
من طرف الأحد فبراير 27, 2022 9:11 am

كساني كه Online هستند
در مجموع 143 كاربر Online ميباشد :: 0 كاربر ثبت نام شده، 0 كاربر مخفي و 143 مهمان :: 1 روبوت الفهرسة في محركات البحث

هيچ كدام

بيشترين آمار حضور كاربران در سايت برابر 295 و در تاريخ الأربعاء أكتوبر 16, 2024 7:50 pm بوده است.
ورود
نام كاربر:
كلمه رمز:
ورود اتوماتيك در بازديدهاي بعدي: 
:: كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
فرشته بیژنی
خواص خوراکیها Vote_rcapخواص خوراکیها Voting_bar1خواص خوراکیها Vote_lcap 
حمیده ناصری
خواص خوراکیها Vote_rcapخواص خوراکیها Voting_bar1خواص خوراکیها Vote_lcap 
admin
خواص خوراکیها Vote_rcapخواص خوراکیها Voting_bar1خواص خوراکیها Vote_lcap 
مهران عبدالهی
خواص خوراکیها Vote_rcapخواص خوراکیها Voting_bar1خواص خوراکیها Vote_lcap 
ستاره عباسی
خواص خوراکیها Vote_rcapخواص خوراکیها Voting_bar1خواص خوراکیها Vote_lcap 
Sarvenaz
خواص خوراکیها Vote_rcapخواص خوراکیها Voting_bar1خواص خوراکیها Vote_lcap 
فرهاد رمضانی
خواص خوراکیها Vote_rcapخواص خوراکیها Voting_bar1خواص خوراکیها Vote_lcap 
زیبا
خواص خوراکیها Vote_rcapخواص خوراکیها Voting_bar1خواص خوراکیها Vote_lcap 
پروانه منفرد
خواص خوراکیها Vote_rcapخواص خوراکیها Voting_bar1خواص خوراکیها Vote_lcap 
سارا رستمیان
خواص خوراکیها Vote_rcapخواص خوراکیها Voting_bar1خواص خوراکیها Vote_lcap 

 

 خواص خوراکیها

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
رفتن به صفحه : 1, 2  الصفحة التالية
نويسندهپيام
حمیده ناصری
ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
حمیده ناصری


تعداد پستها : 1569
سن : 32
آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden
از ایشان سپاسگزاری شده : 154
امتیاز : 64433
Registration date : 2008-11-13

خواص خوراکیها Empty
پستعنوان: خواص خوراکیها   خواص خوراکیها Emptyالإثنين نوفمبر 17, 2008 9:08 am

خواص خوراکیها Saffronflower زعفران به هضم طبيعي غذا و تقويت معده كمك مي‌كند

از زمانهاي قديم براي زعفران نيز همچون ساير ادويه‌جات، خواص درماني مختلفي در نظر مي گرفتند.

بر اساس تحقيقات جدید زعفران به هضم طبيعي غذا و تقويت معده كمك مي‌كند و به عنوان مسكن به ويژه در درمان دردهاي لثه و قلنج نيز تاثير گذار است. علاوه بر آن محرك و تقويت كننده تمايلات جنسي است، تحقيقات پزشكي ثابت كرده زعفران خواص ضد سرطاني داشته و به عنوان يك داروي ضد تومور و جمع كننده راديكالهاي آزاد عمل مي‌كند.

زعفران همچنين ماده‌اي شادي بخش، آرام‌بخش، تقويت كننده حافظه، افزايش دهنده تمركز، ضد تشنج، افسردگي، اسپاسم، آلزايمر و پاركينسون است كه در درمان دردهاي عصبي و كم خوابي نيز مفيد است.

بنابر يك تحقيق دارويي ديگر ، زعفران به علت وجود تيامين، ريبوفلاوين و مواد معدني براي درمان فشار خون، كاهش كلسترول، درمان كم خوني ناشي از كمبود آهن در دختران، كاهش درصد احتمال بروز بيماريهاي قلبي، تصلب شرائين و افزايش سلامت قلب نيز بسيار مفيد است.

اين گياه دارويي در درمان بيماريهاي تنفسي نظير آسم، سرماخوردگي، سرفه، افزايش جريان خون در شبكيه، درمان اختلالات لكه زرد شبكيه در اثر پيري نيز كاربرد دارد. زعفران در صورت استعمال خارجي براي درمان كوفتگي و رماتيسم نيز مفيد است. همچنين تحقيقات فراوان انجام شده نشان مي‌دهد كه تركيبات موجود در زعفران در درمان برخي از انواع سرطانها در حيوانات آزمايشگاهي تاثير داشته است.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
حمیده ناصری
ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
حمیده ناصری


تعداد پستها : 1569
سن : 32
آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden
از ایشان سپاسگزاری شده : 154
امتیاز : 64433
Registration date : 2008-11-13

خواص خوراکیها Empty
پستعنوان: رد: خواص خوراکیها   خواص خوراکیها Emptyالإثنين نوفمبر 17, 2008 9:10 am

خواص خوراکیها Vegخوردن كلم بروكلي ازابتلا به سرطان مثانه پيشگيري مي‌كند.خوردن كلم بروكلي نه تنها ازابتلا به سرطان مثانه پيشگيري مي‌كند بلكه پيشرفت سرطان را در مبتلايان هم كند مي‌كند.
تحقيقات نشان مي‌دهد تركيبات موجود در كلم بروكلي سلول‌هاي سرطانی مثانه به ويژه سلولهاي مهــاجمي را که به سـرعت درســراسربدن انتشار مي‌يابند مهار مي‌كند.
به نظر مي‌رسد اين تركيبات تاثيرات زيستي خاصي در كاهش سرعت رشد سرطان مثانه دارند. با وجود اين هنــوز نمي‌توان گفت براي بهره‌ مندي از تاثير مثبت كلم بروكلي روزانه چه ميزان كلم بايد خورده شود.


خوردن ميوه و سبزيجات براي حفظ سلامتي و پيشگيري از بيماري‌ها بسيار موثر است. تحقيقــــات قبلي نشان داده بود ميــــزان ابتلا به سرطان مثانه با خوردن كلم بسيار كمترمی شود.

كلم بروكلي و ساير سبزيجات برگ دار حاوي تركيبي شيميايي هستند كه به ايزوتيو سيانيت تبديل مي‌شود. اين ماده يك ضد سرطان محسوب مي‌شود.

بر اساس نتايج آخرين تحقيقات كه در هجدهمين نشست سالانه انجمن فناوري غذا مطــــرح شد خوردن كلم بروكلي، جوانه كلم بروكلي، كلم گل، كلم‌پيچ، و كاهو از ابتلا به سرطان پيشگيري مي‌كند.

ميزان بالاي "ايزو تيو سيانيت" موجود در جوانه‌هاي كلم بروكلي در مقايسه با كلم بروكلي كاملا رسيده به مراتب بيشتر است.

متخصصان توصيه مي‌كنند حتما در رژيم غذايي خود سبزيجات را بگنجانيد.

سبزيجات نه تنها براي حفظ سلامت بسيارموثر است بلكه از ابتلا به بسياري از بيماري‌ها هم پيشگيري مي‌كند.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
حمیده ناصری
ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
حمیده ناصری


تعداد پستها : 1569
سن : 32
آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden
از ایشان سپاسگزاری شده : 154
امتیاز : 64433
Registration date : 2008-11-13

خواص خوراکیها Empty
پستعنوان: رد: خواص خوراکیها   خواص خوراکیها Emptyالإثنين نوفمبر 17, 2008 9:10 am

خواص خوراکیها Gerdooامگا - 3 موجود در گردو از بروز حمله قلبي جلوگيري مي‌كند.

گردو علاوه بر اينكه يك ميوه خوشمزه است مزاياي فراوانی براي سلامتي دارد .مطالعات جديد نشان مي‌دهد كه گردو حاوي اسيد‌هاي چرب امگا - ‌٣ است. ماهي شناخته شده‌ترين منبع اين گروه از چربي‌هاي مفيد است اما گردو حاوي نوع امگا - ‌٣ با عنوان اسيد آلفا لينولينك (ALA) است.

به گفته محققان مصرف اين اسيد چرب، فرد را در برابر حمله قلبي محافظت مي‌كند. مطالعات نشان مي‌دهد كه ‌٢ گرم در روز اسيد آلفا لينولينك كه در يك اونس گردو يافت مي‌شود، براي دستيابي به اين مزايا كافي است.

مغز گردو داراي چند اسيد آلفا و ويتامين‌هاي A، B ،D و E است. مقدار فسفر موجود در مغز گردو با ماهي، برنج و حتي تخم مرغ برابر است. در مغز گردو پروتئين، فيبر، منگنز، منيزيم و مس هم وجود دارد.

برگ و پوست اين ميوه مقوي است و خاصيت تصفيه كنندگي خون را دارد. از برگ و پوست ميوه گردو به خاطر وجود ماده تلخ و تانن براي درمان بيماري‌هاي پوستي استفاده مي‌شود.

مغز گردو همچنين حاوي تركيباتي به نام استرول است كه به لحاظ ساختار شيميايي شبيه به كلسترول هستند. برخي از استرولهاي گياهي در طی گوارش و در جريان عمل هضم جذب نمي‌شوند و مسير جذب كلسترول در جريان خون را نيز مسدود مي‌كنند. يك اونس مغز گردو حاوي ‌٥٠ ميلي گرم استرول گياهي است كه دانشمندان معتقدند اين ماده نقش مهمي در حفاظت شيميايي و نيز حفاظت عروقي در بدن ايفا مي‌كند.

به علاوه گردو حاوي فلاونوئيدي بنام اسيد الاژيك است كه اين ماده مي‌تواند رشد سلول‌هاي سرطاني را مسدود كند.

در هر ‌١٠٠ گرم مغز گردوي خام و خشك به ترتيب ‌٣/٥ گرم آب، ‌١٤/٨ گرم پروتئين، ‌٦٥ گرم مواد چربي، ‌١٣ گرم مواد نشاسته‌اي، ‌١٠٠ ميلي گرم كلسيم، ‌٣٨٠ ميلي گرم فسفر، ‌٣ ميلي گرم آهن، ‌٢ ميلي گرم سديم، ‌٥٠ ميلي گرم پتاسيم، ‌٣٠ واحد ويتامين آ - ‌٠/٣٥ ميلي گرم ويتامين ب‌ -6، ‌٠/١٢ ميلي گرم ويتامين ب-2، ‌١ ميلي گرم ويتامين ب-3 و ‌٢ ميلي گرم ويتامين c وجود دارد.

به لحاظ خ تصفيه كنندگي خون را دارد. از آنجا كه اين ميوه داراي مس است به جذب آهن در بدن كمك مي‌كند.

براي درمان بيماري‌هاي ريوي استفاده مي‌شود. دل پيچه را آرام مي‌كند. مخلوط گردو، عسل و مربا براي تقويت اشخاص لاغر بسيار مفيد است. مصرف گردو از بدن در برابر تشكيل سنگ كليه و سنگ كيسه صفرا محافظت مي‌كند. مصرف گردو به همراه موز و انجير نيز تقويت كننده مغز و تمركز است.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
حمیده ناصری
ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
حمیده ناصری


تعداد پستها : 1569
سن : 32
آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden
از ایشان سپاسگزاری شده : 154
امتیاز : 64433
Registration date : 2008-11-13

خواص خوراکیها Empty
پستعنوان: رد: خواص خوراکیها   خواص خوراکیها Emptyالإثنين نوفمبر 17, 2008 9:11 am

خواص خوراکیها Piyazخاصيت اشك‌آوري پياز در بسياري از موارد سبب درمان ميگرن و زكام مي‌شود. به گزارش ایسنا، پياز سرشار از ويتامين C و داراي املاح معدني گوگرد، آهن، آهك، فسفر، پتاسيم، سديم، يد و سيليس است.پياز به علت داشتن گوگرد، ضد عفوني كننده خوبي براي خون و مجاري تنفسي به شمار مي‌رود. همچنين، امراض سيستم لنفاوي مانند ورم، غده،‌ آبسه‌هاي شديد و جوش‌هاي زير پوست را بهبود مي‌بخشد. پيازغدد اشك، آميزشي و گوارشي را تقويت مي‌كند و ضد بيماري قند، سنگ كليه و مثانه، ورم ساقها و روماتيسم مفصلي است. پياز سرشار از سيليس است و براي نگهداري استخوانها و شرائين لازم است و مصرف آن از بروز لخته خون درعروق و ايجاد سكته‌هاي مغزي و قلبي جلوگيري مي‌كند. پياز به علت داشتن فسفر، کار فکري را آسان مي کند و ضمن تسهيل فعاليتهاي عصبي - مغزي، افسردگي را نيز درمان مي کند. پياز غني از ويتامين هاي A،B،C است و از تجمع نوعي ماده شيميايي در مغز که نابود کننده ويتامين B است جلوگيري مي کند به همين جهت متعاقب مصرف آن اعصاب آرام مي شود. به علاوه خوردن شکل پخته و خام پياز به رشد اطفال، مخصوصا کودکان عقب افتاده کمک مي کند.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
حمیده ناصری
ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
حمیده ناصری


تعداد پستها : 1569
سن : 32
آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden
از ایشان سپاسگزاری شده : 154
امتیاز : 64433
Registration date : 2008-11-13

خواص خوراکیها Empty
پستعنوان: رد: خواص خوراکیها   خواص خوراکیها Emptyالإثنين نوفمبر 17, 2008 9:12 am

خواص خوراکیها E1جعفري منبع مهم و خوب كلروفيل،آهن، مواد آلي، كلسيم، فسفر، منگنز، ويتامين A و B است. جعفري براي كم خوني، بيماريهاي كبد و آسم مفيد است. همچنين، برگ‌هاي تازه و تخم جعفري نفخ را در معده و روده‌ها از بين مي‌برد و آب آن به عنوان ضدقولنج در رفع نفخ شكم بچه مؤثرست. استفاده از جعفري تازه به طور خام در سالاد علاوه بر داشتن طعم قوي و مزه ملايم مصرف آن همراه با سير، پياز و موسير بوي تند آنها را از بين مي‌برد.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
حمیده ناصری
ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
حمیده ناصری


تعداد پستها : 1569
سن : 32
آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden
از ایشان سپاسگزاری شده : 154
امتیاز : 64433
Registration date : 2008-11-13

خواص خوراکیها Empty
پستعنوان: رد: خواص خوراکیها   خواص خوراکیها Emptyالإثنين نوفمبر 17, 2008 9:16 am

خواص خوراکیها Ima8 آب پرتقال و توت فرنگي به دليل دارا بودن ويتامين ث سبب فعاليت بيشتر بدن براي ساخت كلاژن مي‌شود، كه اين امر لطافت پوست را به همراه دارد.گوجه فرنگي، اسفناج و گريپ فروت به دليل سرشار بودن از آنتي اكسيدانها، ويتامين C ، E و بتاكاروتين، سبب كاهش چين خوردگي صورت و خشكي پوست مي‌شوند.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
حمیده ناصری
ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
حمیده ناصری


تعداد پستها : 1569
سن : 32
آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden
از ایشان سپاسگزاری شده : 154
امتیاز : 64433
Registration date : 2008-11-13

خواص خوراکیها Empty
پستعنوان: رد: خواص خوراکیها   خواص خوراکیها Emptyالإثنين نوفمبر 17, 2008 9:17 am

خواص خوراکیها E2 آب تربچه جهت رفع سنگ كليه بسيار كارساز است. تربچه ويتامين C، آهن، منيزيم و پتاسيم فراواني دارد. تربچه همچنين داراي كمي مواد قندي، ‌نشاسته‌اي، مواد چرب، اسيد فسفريك، هيدروكربنه، مواد ازته و مقدار مناسبي ويتامين B و كاروتن است. آب تربچه اگر به طور عادي مصرف شود خاصيت پاك‌كنندگي و نرم‌سازي بدن بخصوص در مخاطهاي بيني، سلولها، مجاري معده، كيسه صفرا، كبد، روده‌ها، كليه و ريه‌ها را دارد و براي معالجه روماتيسم مؤثرست.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
حمیده ناصری
ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
حمیده ناصری


تعداد پستها : 1569
سن : 32
آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden
از ایشان سپاسگزاری شده : 154
امتیاز : 64433
Registration date : 2008-11-13

خواص خوراکیها Empty
پستعنوان: رد: خواص خوراکیها   خواص خوراکیها Emptyالإثنين نوفمبر 17, 2008 9:17 am

خواص خوراکیها E3 افرادي كه تمايل دارند اشتهايشان زياد شود مي‌توانند با خوردن زيتون به اشتهاي خود بيفزايند، اما كساني كه قصد دارند لاغر شوند حتما از زيتون شور در رژيم غذايي خود استفاده كنند. برگ زيتون فشارخون را كاهش داده و جوشانده برگ آن، مي‌تواند درد دندان را تسكين دهد. مصرف روغن زيتون از سكته قلبي و ابتلا به انواع سرطان جلوگيري مي‌كند. اين روغن نقش بسيار مؤثري در پيشگيري از پيدايش بيماريهاي‌ قلبي ـ عروقي دارد و مصرف روزانه 20 تا 30 گرم روغن زيتون مي‌تواند از ابتلاي افراد به سكته قلبي جلوگيري كند.

استفاده از روغن زيتون انسان را در برابر برخى ديگر از بيماريهاى قلبى نيز حفظ مىکند. بنابر اعلام اين اداره ، استفاده از روغن زيتون مانع از انباشته شدن چربيهاى زائد در بدن انسان مىشود و به اين ترتيب خطر ابتلا به بيماريهاى قلبى را کاهش میدهد.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
حمیده ناصری
ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
حمیده ناصری


تعداد پستها : 1569
سن : 32
آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden
از ایشان سپاسگزاری شده : 154
امتیاز : 64433
Registration date : 2008-11-13

خواص خوراکیها Empty
پستعنوان: رد: خواص خوراکیها   خواص خوراکیها Emptyالإثنين نوفمبر 17, 2008 9:17 am

خواص خوراکیها E4با خوردن كيوي وزن خود را كاهش دهيد. همچنين كيوي رقيق كننده خون و از چربي خون بالا، ‌فشار خون، سرماخوردگي و ورم لوزالمعده و رماتيسم پيشگيري مي‌كند.
اين ميوه داراي ويتامين‌هاي A و B، اسيد فوليك، روي، فسفر، سديم، پتاسيم، ‌كلر، منيزيم، كلسيم و سولفات است. كيوي با طعم ترش و شيرين ادرار را افزايش مي‌دهد و سبب كاهش وزن مي‌شود. محققان به افرادي كه رژيم غذايي كاهش وزن دارند توصيه مي‌كنند در برنامه غذايي خود كيوي را بگنجانند. با كيوي سالاد،‌ ترشي،‌ مربا، شيرني و بستني تهيه مي‌كنند.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
حمیده ناصری
ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
حمیده ناصری


تعداد پستها : 1569
سن : 32
آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden
از ایشان سپاسگزاری شده : 154
امتیاز : 64433
Registration date : 2008-11-13

خواص خوراکیها Empty
پستعنوان: رد: خواص خوراکیها   خواص خوراکیها Emptyالإثنين نوفمبر 17, 2008 9:18 am

خواص خوراکیها E5 عسل، ماده غذايي بسيار غني و انرژي‌بخشي است كه هر 10 گرم آن 320 كالري ايجاد مي‌كند وازمونوساكاريدهایی ساخته شده که به سرعت جذب مي‌شوند و اثر انرژي بخشي خود را آشكار مي‌كنند. علاوه بر اثر كالري‌زايي، عسل داراي ويتامين‌هاي متعددي از قبيل تيامين، ريبوفلاوين، اسيد نيكوتينك، اسيد اسكوربيك، پيريد وكسين و ويتامين k است.

خواص فيزيكي عسل، اثر ضد باكتريايي دارد و از زمانهاي قديم انسانها از خاصيت ضد ميكروبي عسل سود جسته و آن را در درمان ناراحتي‌هاي پوستي از قبيل زخمها و سوختگي‌ها به كار برده‌اند و يكي از بهترين پانسمانها محسوب مي‌شود.همچنين، عسل را در درمان بيماريهايدستگاه تنفسي و عفونت‌هاي ناحيه حلق به كار مي‌برند و خاصيت ضد باكتريايي آن موجب اثر بخشي عسل مي‌شود .
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
حمیده ناصری
ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
حمیده ناصری


تعداد پستها : 1569
سن : 32
آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden
از ایشان سپاسگزاری شده : 154
امتیاز : 64433
Registration date : 2008-11-13

خواص خوراکیها Empty
پستعنوان: رد: خواص خوراکیها   خواص خوراکیها Emptyالإثنين نوفمبر 17, 2008 9:18 am

خواص خوراکیها Ima7 شير حاوي كلسيم است و در برابر سرطان روده بزرگ، نقش محافظتي ايفا مي‌كند. یک متخصص بيماريهاي داخلي گفت: يكي از دلايل ابتلا به سرطان روده بزرگ و پوكي استخوان عدم مصرف شير است. وي اظهارداشت: ديواره عضلاني روده بزرگ در اثر كمبود كلسيم به مرور زمان تخريب مي‌شود و فرد مبتلا به اين سرطان مي گردد. وي افزود: ويتامين ‪د،پروتئين ،اسيد "لينولئينك كنژوگه" و اسيد "بوتيريك" از ديگر مواد معدني است كه مانع تخريب اين ديواره مي‌شود. اين پزشك متخصص ادامه داد: پوكي استخوان نيز از عوارض منفي مصرف نكردن شير است. وي افزود: زماني كه ميزان كلسيم بدن‌انسان پايين باشد، بدن به علت فوريت فيزيولوژيكي از طريق هورمونهاي پاراتيروئيد استخوان، كلسيم آزاد مي‌كند و فرد دچار پوكي استخوان مي‌شود. حاجي زاده گفت: استخوانهاي بدن بيش از هر چيز به مواد معدني كلسيم، منيزيم و پتاسيم نياز دارد كه اين مواد نيز در شير وجود دارد.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
حمیده ناصری
ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
حمیده ناصری


تعداد پستها : 1569
سن : 32
آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden
از ایشان سپاسگزاری شده : 154
امتیاز : 64433
Registration date : 2008-11-13

خواص خوراکیها Empty
پستعنوان: رد: خواص خوراکیها   خواص خوراکیها Emptyالإثنين نوفمبر 17, 2008 9:18 am

خربزه درجه قليايي خون و سلولهاي بدن را بالا برده و سموم آن را خنثي و دفع مي‌كند. همچنين، فسفر موجود در خربزه باعث تقويت سلولهاي مغزي و فعاليت اعصاب مي‌شود و كلسيم آن در تقويت عضلات، تكميل استخوان‌بندي و رشد و نمو كودكان مؤثرست. خربزه باعث افزايش ميزان ادرار، عرق و شير مي‌شود و ويتامين‌هاي موجود در خربزه در ايجاد نشاط و فعاليت اعصاب نقش موثري دارند. خربزه داراي مقدار زيادي پكتين و مواد معدني مثل پتاسيم، منگنز‌، فسفر و كلسيم است.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
حمیده ناصری
ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
حمیده ناصری


تعداد پستها : 1569
سن : 32
آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden
از ایشان سپاسگزاری شده : 154
امتیاز : 64433
Registration date : 2008-11-13

خواص خوراکیها Empty
پستعنوان: رد: خواص خوراکیها   خواص خوراکیها Emptyالإثنين نوفمبر 17, 2008 9:19 am

خواص خوراکیها 14با خوردن توت فرنگي مي‌توان عمري طولاني داشت.توت فرنگي ميوه‌اي مقوي است و براي درمان نقرس و بيماري سنگ مثانه مفيد است. با آنكه توت فرنگي داراي قند است، اما براي بيماران ديابتي مضر نيست. توت فرنگي سرشار از ويتامين‌هاي B، C، فسفر، منيزيم، پتاسيم، سديم و قند، آهن، يد و ... است.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
حمیده ناصری
ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
حمیده ناصری


تعداد پستها : 1569
سن : 32
آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden
از ایشان سپاسگزاری شده : 154
امتیاز : 64433
Registration date : 2008-11-13

خواص خوراکیها Empty
پستعنوان: رد: خواص خوراکیها   خواص خوراکیها Emptyالإثنين نوفمبر 17, 2008 9:20 am

خواص خوراکیها 01مصرف روزانه حدود 60 ميلي گرم ويتامين ث در دوران سالمندي توصيه ميشود انواع مركبات - گوجه فرنگي - هندوانه و فلفل دلمه اي از منابع غذايي غني از اين ويتامين به شمار ميروند.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
حمیده ناصری
ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
حمیده ناصری


تعداد پستها : 1569
سن : 32
آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden
از ایشان سپاسگزاری شده : 154
امتیاز : 64433
Registration date : 2008-11-13

خواص خوراکیها Empty
پستعنوان: رد: خواص خوراکیها   خواص خوراکیها Emptyالإثنين نوفمبر 17, 2008 9:23 am

هويج يك قليايي‌كننده و سرشار از ويتامين A است و با مقدار زياد سديم، پتاسيم، كلسيم، فسفر و گوگرد تقويت‌كننده بوده ولي هنگام جوشيدن، ميزان پتانسيل آن به يك سوم و مقدار آهن آن نيز به يك چهارم تقليل مي‌يابد و ساير مواد معدني آن نيز كم مي‌شود، ولي ميزان بتاكاروتن آن تغييري نمي‌كند همچنين، هويج سيستم بينايي را تقويت كرده و ويتامين C و A موجود در آن براي افزايش ديد و نور چشم مفيد است.و هويج انسولين گياهي است و براي بيماران مبتلا به بيماري قند و به علت داشتن آهن براي مبتلايان به فقر آهن نيز مفيدست.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
حمیده ناصری
ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
حمیده ناصری


تعداد پستها : 1569
سن : 32
آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden
از ایشان سپاسگزاری شده : 154
امتیاز : 64433
Registration date : 2008-11-13

خواص خوراکیها Empty
پستعنوان: رد: خواص خوراکیها   خواص خوراکیها Emptyالإثنين نوفمبر 17, 2008 9:23 am

ليموترش به هضم غذا كمك كرده و براي كبد و سالم نگهداشتن شرائين مفيدست. ليموترش براي معالجه روماتيسم، رفع تشنگي و جلوگيري از تهوع مورد استفاده قرار مي‌گيرد. از ديگر تركيبات ليموترش مي‌توان به ويتامين‌هاي A و B و املاحي نظير كلسيم، فسفر، آهن، پتاسيم اشاره كرد. با مصرف مناسب اين ميوه، مي‌توان انگل، سر درد، كمر درد، دردهاي كليه و شكم و كم خوني را برطرف كرد و نيز آب ليموترش ضدسرخك، ضدآبله مرغان و مخملك است
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
حمیده ناصری
ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
حمیده ناصری


تعداد پستها : 1569
سن : 32
آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden
از ایشان سپاسگزاری شده : 154
امتیاز : 64433
Registration date : 2008-11-13

خواص خوراکیها Empty
پستعنوان: رد: خواص خوراکیها   خواص خوراکیها Emptyالإثنين نوفمبر 17, 2008 9:24 am

نوشيدن روزي 2 يا 3 فنجان شير بدون چربي يا كم چرب، خطر ابتلا به ديابت نوع 2 را 20 درصد كاهش مي‌دهد. بالا بودن وزن مهمترين عامل ابتلا به ديابت نوع 2 است و مصرف شير كم چرب علاوه بر تامين نيازهاي تغذيه‌اي فرد، اثر چاق كننده چربي موجود در شيرهاي كامل و پرچرب را از بين مي‌برد و وزن شخص را كاهش مي‌دهد، به همين علت شير داراي خاصيت محافظتي در برابر بيماري ديابت است.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
حمیده ناصری
ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
حمیده ناصری


تعداد پستها : 1569
سن : 32
آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden
از ایشان سپاسگزاری شده : 154
امتیاز : 64433
Registration date : 2008-11-13

خواص خوراکیها Empty
پستعنوان: رد: خواص خوراکیها   خواص خوراکیها Emptyالإثنين نوفمبر 17, 2008 9:24 am

اثرات درماني پياز عبارتند از: آرامبخش ، كاهنده فشارخون، كاهش چربي خون، پايين آورنده قندخون (ديابت)، اشتهاآور،‌ ضد اسپاسم ،رفع سنگهاي مجاري صفراوي، درمان اختلالات روده،‌ رفع مسموميت ، ادرارآور، كاهش اوره خون، دفع سنگهاي مجاري ادراري، رفع احتباس ادرار، درمان التهاب مجاري ادراري، مسكن سرفه و‌سرماخوردگي،ترميم سوختگي، جلوگيري از ريزش مو، مسكن درد و التيام زخم، ضد قارچ، درمان آبسه و تاول .
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
حمیده ناصری
ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
حمیده ناصری


تعداد پستها : 1569
سن : 32
آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden
از ایشان سپاسگزاری شده : 154
امتیاز : 64433
Registration date : 2008-11-13

خواص خوراکیها Empty
پستعنوان: رد: خواص خوراکیها   خواص خوراکیها Emptyالإثنين نوفمبر 17, 2008 9:27 am

نارنگي با فسفر زياد باعث تقويت حافظه و هوش مي‌شود. نارنگي داراي املاح و ويتامين‌هاي فراوان و غني از فسفر است. ‌جوشانده برگ‌هاي آن براي تصفيه خون بسيار مناسب است. اين ميوه براي براي رفع بي‌اشتهايي و كاهش گرماي غريزي بدن نيز مفيدست.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
حمیده ناصری
ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
حمیده ناصری


تعداد پستها : 1569
سن : 32
آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden
از ایشان سپاسگزاری شده : 154
امتیاز : 64433
Registration date : 2008-11-13

خواص خوراکیها Empty
پستعنوان: رد: خواص خوراکیها   خواص خوراکیها Emptyالإثنين نوفمبر 17, 2008 9:30 am

آيا ميدانيد سالانه ۷/۲ ميليون نفر در سراسر جهان به دليل عدم دريافت مقادير كافي ميوه و سبزيجات جان خود را از دست مي‌دهند. كارشناسان سازمان جهاني بهداشت با اعتقاد بر اينكه رژيم بد غذايي یکی از ‌۱۰ فاكتور خطر ايجاد كننده بيماريهاي كشنده‌اي چون بيماريهاي قلبي و سرطان است، مصرف روزانه حداقل ‌۴00 گرم ميوه و سبزيجات را توصيه مي‌كنند
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
حمیده ناصری
ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
حمیده ناصری


تعداد پستها : 1569
سن : 32
آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden
از ایشان سپاسگزاری شده : 154
امتیاز : 64433
Registration date : 2008-11-13

خواص خوراکیها Empty
پستعنوان: رد: خواص خوراکیها   خواص خوراکیها Emptyالإثنين نوفمبر 17, 2008 9:33 am

خوردن سیب در رفع یبوست ،خارج کردن حرارت بدن تقویت کبد و درمان تنگی نفس و درمان زخمها مفید است. سیب بهترین دارو برای سوءهاضمه است . سیب رنده شده را میتوان برای برطرف کردن اسهال کودکان استفاده کرد . نوشیدن آب سیب داروی موثری برای درمان سرماخوردگی ،گرفتگی صدا و سرفه است. از آب سیب تازه میتوان برای رفع چین و چروک پوست استفاده کرد. سیب ترش استفراغ و دل بهم خوردگی را از بین می بردو برای افرادی که مزاج گرم دارند مفید است . سیب ترش پخته درمانگر اسهال خونی است.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
حمیده ناصری
ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
حمیده ناصری


تعداد پستها : 1569
سن : 32
آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden
از ایشان سپاسگزاری شده : 154
امتیاز : 64433
Registration date : 2008-11-13

خواص خوراکیها Empty
پستعنوان: رد: خواص خوراکیها   خواص خوراکیها Emptyالإثنين نوفمبر 17, 2008 9:33 am

انگور يكي از مائده هاى بهشتي و از شفا بخش ترين ميوه هاى طبي است كه در در دسترس افراد بشر قرار گرفته و همه كس ميتواند از آن استفاده كند.انگور از جمله ها ميوه هايي است كه سرشار از ويتامين است ، و دارای A ،B ،C ،D انگور حاوى تانن ، ويتامينهاى تارتريك تانن ،اسید تارتریک، اسيدماليك و آرسنيك ميباشد. انگور داراى كلسيم ، آهن ، فسفر، منيزيم ، پتاسيم ، يد، منگنز، قند و خواص راديواكتيويته ميباشد. اشخاصي كه مرض قند دارند نبايد از معالجه با انگور هراسي داشته باشند زيرا انگور تازه طبيعي قند خون آنها را بالا نميبرد چون انگور داراى۸۰ درصد آب،۱۸ درصد قند و۵ / ۱ درصد موادمغذى است و نسبت قند در انگور اين ميوه را يكي از غذاهاى ممتاز ساخته است . انگور تمام اسيدها و مواد مغذی که بیماران مبتلا به دیابت به آن احتياج دارند دارا ميباشد.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
حمیده ناصری
ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
حمیده ناصری


تعداد پستها : 1569
سن : 32
آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden
از ایشان سپاسگزاری شده : 154
امتیاز : 64433
Registration date : 2008-11-13

خواص خوراکیها Empty
پستعنوان: رد: خواص خوراکیها   خواص خوراکیها Emptyالإثنين نوفمبر 17, 2008 9:42 am

انواع گيلاس منبع خوبي از ويتامين C و پيش ساز ويتامين A (كاروتن) هستند به ويژه گيلاس‌هاي ترش نسبت به انواع شيرين، از اين نظر غني ترند.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
حمیده ناصری
ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
حمیده ناصری


تعداد پستها : 1569
سن : 32
آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden
از ایشان سپاسگزاری شده : 154
امتیاز : 64433
Registration date : 2008-11-13

خواص خوراکیها Empty
پستعنوان: رد: خواص خوراکیها   خواص خوراکیها Emptyالأربعاء نوفمبر 26, 2008 1:16 am

خــــــــــواص ســــــــــــــیر

سیر قوه باء را تقویت می کند،ادرار را زیاد نموده و عروق شعریه را باز می کند و همین موضوع سبب می شود که فشار خون پایین بیاید. سیر بهترین درمان نسیان وفراموشی است،خوردن سیــــــر کدورت ذهن را از بین می برد . میکروبهای وبا و گریپ و عده ی زیادی از میکروبها را نابــــود

می سازد . سیر بهترین مقوی پیاز مغز بوده،روی غدد مغز تاثیر نیکو دارد . سیر دارای ویتامینهای

ث،ب بوده و خوردن ان برای بیماران رماتیسم و نقرس مفید است و بوی آن را معمولا" با خـوردن

سبزیهای سبز می توان از بین برد .

سیر اثر نیکویی در ضدعفونی کردن معده دارد،ولی نباید در خوردن آن افراط کرد اگر با غذا همــه روزه یک پر سیر میل نمایید بوی آن شما را آزار نمی دهد و همیشه سالم خواهید بود .
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
حمیده ناصری
ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
حمیده ناصری


تعداد پستها : 1569
سن : 32
آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden
از ایشان سپاسگزاری شده : 154
امتیاز : 64433
Registration date : 2008-11-13

خواص خوراکیها Empty
پستعنوان: رد: خواص خوراکیها   خواص خوراکیها Emptyالأربعاء نوفمبر 26, 2008 1:18 am

خــــــــــــواص کنجـــــــــــــد

کنجد زیاد کننده زور و عامل طول عمر است. غذایی که بر هر دارویی ترجیح دارد،کنجد است که تقریبا" بیشتر مواد مورد نیاز سا ختمانی بدنی را دارد . لذا یک غذای قیمتی و پر ارزش برای انسان

متمدن است . دارای خواص گوشت است ولی ضرر آن را ندارد . قوت،جوانی وتعادل زندگی و صحت را به انسان می بخشد . کنجد برای زن،مرد،کوچک و بزرگ برای ادامه ی حیات و طول عمر مفید است.

اثر آن در تعویض سلولهای کهنه ی بدن،بسیار سریع است و در تسهیل فکر عمل آن قابل تحسین است

و در رفع آلامی مانند :سرطان،سل و کم خونی کم نظیر می باشد .

در زندگانی جدید که فکر بشر بیش از سایر اعضای بدن او به کار می رود،کنجد از نان واجب تر است.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
 
خواص خوراکیها
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 2رفتن به صفحه : 1, 2  الصفحة التالية
 مواضيع مماثلة
-
» آشنایی با خواص درمانی گیاه بامبو
» آشنایی با خواص درمانی گلابی
» با خواص قارچ آشنا شویم
» خواص درمانی گیاه شیرین‌بیان
» بامیه ارزش غذائی، خواص و فرآوری

صلاحيات هذا المنتدى:شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
پایگاه اُرُدیست های سوئد :: دانش همگانی :: دانش پزشکی ، دارو و درمان-
پرش به: