| خواص خوراکیها | |
|
|
|
نويسنده | پيام |
---|
حمیده ناصری ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
تعداد پستها : 1569 سن : 32 آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden از ایشان سپاسگزاری شده : 154 امتیاز : 64433 Registration date : 2008-11-13
| |
| |
حمیده ناصری ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
تعداد پستها : 1569 سن : 32 آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden از ایشان سپاسگزاری شده : 154 امتیاز : 64433 Registration date : 2008-11-13
| |
| |
حمیده ناصری ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
تعداد پستها : 1569 سن : 32 آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden از ایشان سپاسگزاری شده : 154 امتیاز : 64433 Registration date : 2008-11-13
| |
| |
حمیده ناصری ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
تعداد پستها : 1569 سن : 32 آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden از ایشان سپاسگزاری شده : 154 امتیاز : 64433 Registration date : 2008-11-13
| |
| |
حمیده ناصری ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
تعداد پستها : 1569 سن : 32 آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden از ایشان سپاسگزاری شده : 154 امتیاز : 64433 Registration date : 2008-11-13
| |
| |
حمیده ناصری ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
تعداد پستها : 1569 سن : 32 آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden از ایشان سپاسگزاری شده : 154 امتیاز : 64433 Registration date : 2008-11-13
| |
| |
حمیده ناصری ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
تعداد پستها : 1569 سن : 32 آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden از ایشان سپاسگزاری شده : 154 امتیاز : 64433 Registration date : 2008-11-13
| |
| |
حمیده ناصری ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
تعداد پستها : 1569 سن : 32 آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden از ایشان سپاسگزاری شده : 154 امتیاز : 64433 Registration date : 2008-11-13
| |
| |
حمیده ناصری ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
تعداد پستها : 1569 سن : 32 آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden از ایشان سپاسگزاری شده : 154 امتیاز : 64433 Registration date : 2008-11-13
| عنوان: رد: خواص خوراکیها الإثنين نوفمبر 17, 2008 9:17 am | |
| با خوردن كيوي وزن خود را كاهش دهيد. همچنين كيوي رقيق كننده خون و از چربي خون بالا، فشار خون، سرماخوردگي و ورم لوزالمعده و رماتيسم پيشگيري ميكند. اين ميوه داراي ويتامينهاي A و B، اسيد فوليك، روي، فسفر، سديم، پتاسيم، كلر، منيزيم، كلسيم و سولفات است. كيوي با طعم ترش و شيرين ادرار را افزايش ميدهد و سبب كاهش وزن ميشود. محققان به افرادي كه رژيم غذايي كاهش وزن دارند توصيه ميكنند در برنامه غذايي خود كيوي را بگنجانند. با كيوي سالاد، ترشي، مربا، شيرني و بستني تهيه ميكنند. | |
|
| |
حمیده ناصری ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
تعداد پستها : 1569 سن : 32 آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden از ایشان سپاسگزاری شده : 154 امتیاز : 64433 Registration date : 2008-11-13
| |
| |
حمیده ناصری ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
تعداد پستها : 1569 سن : 32 آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden از ایشان سپاسگزاری شده : 154 امتیاز : 64433 Registration date : 2008-11-13
| |
| |
حمیده ناصری ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
تعداد پستها : 1569 سن : 32 آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden از ایشان سپاسگزاری شده : 154 امتیاز : 64433 Registration date : 2008-11-13
| عنوان: رد: خواص خوراکیها الإثنين نوفمبر 17, 2008 9:18 am | |
| خربزه درجه قليايي خون و سلولهاي بدن را بالا برده و سموم آن را خنثي و دفع ميكند. همچنين، فسفر موجود در خربزه باعث تقويت سلولهاي مغزي و فعاليت اعصاب ميشود و كلسيم آن در تقويت عضلات، تكميل استخوانبندي و رشد و نمو كودكان مؤثرست. خربزه باعث افزايش ميزان ادرار، عرق و شير ميشود و ويتامينهاي موجود در خربزه در ايجاد نشاط و فعاليت اعصاب نقش موثري دارند. خربزه داراي مقدار زيادي پكتين و مواد معدني مثل پتاسيم، منگنز، فسفر و كلسيم است. | |
|
| |
حمیده ناصری ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
تعداد پستها : 1569 سن : 32 آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden از ایشان سپاسگزاری شده : 154 امتیاز : 64433 Registration date : 2008-11-13
| |
| |
حمیده ناصری ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
تعداد پستها : 1569 سن : 32 آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden از ایشان سپاسگزاری شده : 154 امتیاز : 64433 Registration date : 2008-11-13
| عنوان: رد: خواص خوراکیها الإثنين نوفمبر 17, 2008 9:20 am | |
| مصرف روزانه حدود 60 ميلي گرم ويتامين ث در دوران سالمندي توصيه ميشود انواع مركبات - گوجه فرنگي - هندوانه و فلفل دلمه اي از منابع غذايي غني از اين ويتامين به شمار ميروند. | |
|
| |
حمیده ناصری ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
تعداد پستها : 1569 سن : 32 آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden از ایشان سپاسگزاری شده : 154 امتیاز : 64433 Registration date : 2008-11-13
| عنوان: رد: خواص خوراکیها الإثنين نوفمبر 17, 2008 9:23 am | |
| هويج يك قلياييكننده و سرشار از ويتامين A است و با مقدار زياد سديم، پتاسيم، كلسيم، فسفر و گوگرد تقويتكننده بوده ولي هنگام جوشيدن، ميزان پتانسيل آن به يك سوم و مقدار آهن آن نيز به يك چهارم تقليل مييابد و ساير مواد معدني آن نيز كم ميشود، ولي ميزان بتاكاروتن آن تغييري نميكند همچنين، هويج سيستم بينايي را تقويت كرده و ويتامين C و A موجود در آن براي افزايش ديد و نور چشم مفيد است.و هويج انسولين گياهي است و براي بيماران مبتلا به بيماري قند و به علت داشتن آهن براي مبتلايان به فقر آهن نيز مفيدست. | |
|
| |
حمیده ناصری ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
تعداد پستها : 1569 سن : 32 آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden از ایشان سپاسگزاری شده : 154 امتیاز : 64433 Registration date : 2008-11-13
| عنوان: رد: خواص خوراکیها الإثنين نوفمبر 17, 2008 9:23 am | |
| ليموترش به هضم غذا كمك كرده و براي كبد و سالم نگهداشتن شرائين مفيدست. ليموترش براي معالجه روماتيسم، رفع تشنگي و جلوگيري از تهوع مورد استفاده قرار ميگيرد. از ديگر تركيبات ليموترش ميتوان به ويتامينهاي A و B و املاحي نظير كلسيم، فسفر، آهن، پتاسيم اشاره كرد. با مصرف مناسب اين ميوه، ميتوان انگل، سر درد، كمر درد، دردهاي كليه و شكم و كم خوني را برطرف كرد و نيز آب ليموترش ضدسرخك، ضدآبله مرغان و مخملك است | |
|
| |
حمیده ناصری ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
تعداد پستها : 1569 سن : 32 آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden از ایشان سپاسگزاری شده : 154 امتیاز : 64433 Registration date : 2008-11-13
| عنوان: رد: خواص خوراکیها الإثنين نوفمبر 17, 2008 9:24 am | |
| نوشيدن روزي 2 يا 3 فنجان شير بدون چربي يا كم چرب، خطر ابتلا به ديابت نوع 2 را 20 درصد كاهش ميدهد. بالا بودن وزن مهمترين عامل ابتلا به ديابت نوع 2 است و مصرف شير كم چرب علاوه بر تامين نيازهاي تغذيهاي فرد، اثر چاق كننده چربي موجود در شيرهاي كامل و پرچرب را از بين ميبرد و وزن شخص را كاهش ميدهد، به همين علت شير داراي خاصيت محافظتي در برابر بيماري ديابت است. | |
|
| |
حمیده ناصری ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
تعداد پستها : 1569 سن : 32 آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden از ایشان سپاسگزاری شده : 154 امتیاز : 64433 Registration date : 2008-11-13
| عنوان: رد: خواص خوراکیها الإثنين نوفمبر 17, 2008 9:24 am | |
| اثرات درماني پياز عبارتند از: آرامبخش ، كاهنده فشارخون، كاهش چربي خون، پايين آورنده قندخون (ديابت)، اشتهاآور، ضد اسپاسم ،رفع سنگهاي مجاري صفراوي، درمان اختلالات روده، رفع مسموميت ، ادرارآور، كاهش اوره خون، دفع سنگهاي مجاري ادراري، رفع احتباس ادرار، درمان التهاب مجاري ادراري، مسكن سرفه وسرماخوردگي،ترميم سوختگي، جلوگيري از ريزش مو، مسكن درد و التيام زخم، ضد قارچ، درمان آبسه و تاول . | |
|
| |
حمیده ناصری ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
تعداد پستها : 1569 سن : 32 آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden از ایشان سپاسگزاری شده : 154 امتیاز : 64433 Registration date : 2008-11-13
| عنوان: رد: خواص خوراکیها الإثنين نوفمبر 17, 2008 9:27 am | |
| نارنگي با فسفر زياد باعث تقويت حافظه و هوش ميشود. نارنگي داراي املاح و ويتامينهاي فراوان و غني از فسفر است. جوشانده برگهاي آن براي تصفيه خون بسيار مناسب است. اين ميوه براي براي رفع بياشتهايي و كاهش گرماي غريزي بدن نيز مفيدست. | |
|
| |
حمیده ناصری ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
تعداد پستها : 1569 سن : 32 آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden از ایشان سپاسگزاری شده : 154 امتیاز : 64433 Registration date : 2008-11-13
| عنوان: رد: خواص خوراکیها الإثنين نوفمبر 17, 2008 9:30 am | |
| آيا ميدانيد سالانه ۷/۲ ميليون نفر در سراسر جهان به دليل عدم دريافت مقادير كافي ميوه و سبزيجات جان خود را از دست ميدهند. كارشناسان سازمان جهاني بهداشت با اعتقاد بر اينكه رژيم بد غذايي یکی از ۱۰ فاكتور خطر ايجاد كننده بيماريهاي كشندهاي چون بيماريهاي قلبي و سرطان است، مصرف روزانه حداقل ۴00 گرم ميوه و سبزيجات را توصيه ميكنند | |
|
| |
حمیده ناصری ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
تعداد پستها : 1569 سن : 32 آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden از ایشان سپاسگزاری شده : 154 امتیاز : 64433 Registration date : 2008-11-13
| عنوان: رد: خواص خوراکیها الإثنين نوفمبر 17, 2008 9:33 am | |
| خوردن سیب در رفع یبوست ،خارج کردن حرارت بدن تقویت کبد و درمان تنگی نفس و درمان زخمها مفید است. سیب بهترین دارو برای سوءهاضمه است . سیب رنده شده را میتوان برای برطرف کردن اسهال کودکان استفاده کرد . نوشیدن آب سیب داروی موثری برای درمان سرماخوردگی ،گرفتگی صدا و سرفه است. از آب سیب تازه میتوان برای رفع چین و چروک پوست استفاده کرد. سیب ترش استفراغ و دل بهم خوردگی را از بین می بردو برای افرادی که مزاج گرم دارند مفید است . سیب ترش پخته درمانگر اسهال خونی است. | |
|
| |
حمیده ناصری ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
تعداد پستها : 1569 سن : 32 آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden از ایشان سپاسگزاری شده : 154 امتیاز : 64433 Registration date : 2008-11-13
| عنوان: رد: خواص خوراکیها الإثنين نوفمبر 17, 2008 9:33 am | |
| انگور يكي از مائده هاى بهشتي و از شفا بخش ترين ميوه هاى طبي است كه در در دسترس افراد بشر قرار گرفته و همه كس ميتواند از آن استفاده كند.انگور از جمله ها ميوه هايي است كه سرشار از ويتامين است ، و دارای A ،B ،C ،D انگور حاوى تانن ، ويتامينهاى تارتريك تانن ،اسید تارتریک، اسيدماليك و آرسنيك ميباشد. انگور داراى كلسيم ، آهن ، فسفر، منيزيم ، پتاسيم ، يد، منگنز، قند و خواص راديواكتيويته ميباشد. اشخاصي كه مرض قند دارند نبايد از معالجه با انگور هراسي داشته باشند زيرا انگور تازه طبيعي قند خون آنها را بالا نميبرد چون انگور داراى۸۰ درصد آب،۱۸ درصد قند و۵ / ۱ درصد موادمغذى است و نسبت قند در انگور اين ميوه را يكي از غذاهاى ممتاز ساخته است . انگور تمام اسيدها و مواد مغذی که بیماران مبتلا به دیابت به آن احتياج دارند دارا ميباشد. | |
|
| |
حمیده ناصری ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
تعداد پستها : 1569 سن : 32 آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden از ایشان سپاسگزاری شده : 154 امتیاز : 64433 Registration date : 2008-11-13
| عنوان: رد: خواص خوراکیها الإثنين نوفمبر 17, 2008 9:42 am | |
| انواع گيلاس منبع خوبي از ويتامين C و پيش ساز ويتامين A (كاروتن) هستند به ويژه گيلاسهاي ترش نسبت به انواع شيرين، از اين نظر غني ترند. | |
|
| |
حمیده ناصری ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
تعداد پستها : 1569 سن : 32 آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden از ایشان سپاسگزاری شده : 154 امتیاز : 64433 Registration date : 2008-11-13
| عنوان: رد: خواص خوراکیها الأربعاء نوفمبر 26, 2008 1:16 am | |
| خــــــــــواص ســــــــــــــیر
سیر قوه باء را تقویت می کند،ادرار را زیاد نموده و عروق شعریه را باز می کند و همین موضوع سبب می شود که فشار خون پایین بیاید. سیر بهترین درمان نسیان وفراموشی است،خوردن سیــــــر کدورت ذهن را از بین می برد . میکروبهای وبا و گریپ و عده ی زیادی از میکروبها را نابــــود
می سازد . سیر بهترین مقوی پیاز مغز بوده،روی غدد مغز تاثیر نیکو دارد . سیر دارای ویتامینهای
ث،ب بوده و خوردن ان برای بیماران رماتیسم و نقرس مفید است و بوی آن را معمولا" با خـوردن
سبزیهای سبز می توان از بین برد .
سیر اثر نیکویی در ضدعفونی کردن معده دارد،ولی نباید در خوردن آن افراط کرد اگر با غذا همــه روزه یک پر سیر میل نمایید بوی آن شما را آزار نمی دهد و همیشه سالم خواهید بود . | |
|
| |
حمیده ناصری ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
تعداد پستها : 1569 سن : 32 آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden از ایشان سپاسگزاری شده : 154 امتیاز : 64433 Registration date : 2008-11-13
| عنوان: رد: خواص خوراکیها الأربعاء نوفمبر 26, 2008 1:18 am | |
| خــــــــــــواص کنجـــــــــــــد
کنجد زیاد کننده زور و عامل طول عمر است. غذایی که بر هر دارویی ترجیح دارد،کنجد است که تقریبا" بیشتر مواد مورد نیاز سا ختمانی بدنی را دارد . لذا یک غذای قیمتی و پر ارزش برای انسان
متمدن است . دارای خواص گوشت است ولی ضرر آن را ندارد . قوت،جوانی وتعادل زندگی و صحت را به انسان می بخشد . کنجد برای زن،مرد،کوچک و بزرگ برای ادامه ی حیات و طول عمر مفید است.
اثر آن در تعویض سلولهای کهنه ی بدن،بسیار سریع است و در تسهیل فکر عمل آن قابل تحسین است
و در رفع آلامی مانند :سرطان،سل و کم خونی کم نظیر می باشد .
در زندگانی جدید که فکر بشر بیش از سایر اعضای بدن او به کار می رود،کنجد از نان واجب تر است. | |
|
| |
| خواص خوراکیها | |
|