تهمينه ميلاني
«تهمينه ميلاني» با تأييد خبر فيلمسازياش در حيطه سينماي دفاع مقدس، از دريافت پيشنهاد كارگرداني فيلمي بر اساس كتاب «دا» نوشته «زهرا حسيني» خبر داد.
به گزارش خبرنگار سينمايي فارس، پس از انتشار شايعاتي مبني بر ساخت فيلمي با محوريت دفاعمقدس توسط تهمينه ميلاني، اين كارگردان سينما در گفتوگو با خبرنگار سينمايي فارس اين خبر را تأييد كرد و اظهار داشت: پيشنهاد ساخت فيلمي براساس كتاب خاطرات «دا» نوشته زهرا حسيني، توسط محمدرضا شرفالدين مديرعامل انجمن سينماي دفاع مقدس به من شد كه هنوز به مرحله قرارداد نرسيده است.
وي افزود: طرح آن را با عنوان «تنهايي پرهياهو» به نگارش در آوردهام و تحويل انجمن سينماي دفاعمقدس دادهام تا مذاكرات بعدي انجام شود.
ميلاني درباره طرح خود گفت: در اين طرح مقايسهاي بين آرمانگرايي نسل انقلاب و نسل امروز صورت گرفته است.
«ميلاني» اظهار اميدواري كرد: اميدوارم براساس اين كتاب فيلمي بسازم كه هيچ نيازي به حمايت براي ديدهشدن توسط مخاطب نداشته باشد و مردم با ميل و رغبت بليت آن را بخرند.
ميلاني همچنين درباره ديگر پروژههايش به فارس، گفت:فيلمنامه مجموعه تلويزيوني «گروه ياران مثبت» را به سيمافيلم تحويل دادهام و تصويب شده است ولي در نهايت منتظر تصميم سيمافيلم براي ساخت آن هستم.ضمن اينكه ساخت «راز چمدان» به دليل مشكلات تهيهكننده هندي آن (نوماد فيلم) به سال آينده موكول شد.
وي گفت: براي ساخت فيلم «شهرزاد قصهگو» مشغول رايزني با سرمايهگذارني از مراكش ،آلمان و آمريكا هستم تا بصورت مشترك ساخته شود،چرا كه پروژهاي پرخرج و سنگين است.
اين كارگردان در انتهاي سخنان خود گفت: در شرايط فعلي و با توجه به تغييرات مكرر در سياستگذاري، هيچ برنامهريزي جدي اتفاق نميافتد ولي من در تلاش هستم تا امكان ساخت هريك از اين پروژهها فراهم شد،شروع به كار كنم.
مديرعامل انجمن سينماي دفاع مقدس، ساخته شدن «دا» توسط «تهمينه ميلاني» در راستاي رويكرد تازه انجمن در توليد فيلمهاي اقتباسي است.
محمدرضا شرفالدين در گفتگو با خبرنگار سينمايي فارس در مورد ساخت فيلمي براساس كتاب «دا» توسط تهمينه ميلاني گفت: يكي از رويكردهاي ما در انجمن سينماي دفاع مقدس اين است كه بر مبناي كتابهاي ارزشمند آثار اقتباسي فاخر توسط فيلمسازان تهيه شود.
وي افزود: من در راستاي همين رويكرد، پيشنهاد ساخت فيلمي بر اساس كتاب «دا» را به خانم تهمينه ميلاني دادم و شخصا هم از اين پروژه حمايت خواهم كرد.
وي تصريح كرد: بسيار پسنديده است كه اگر قرار است فيلمي در مورد زنان در دفاع مقدس ساخته شود اين كار توسط فيلمسازان زن انجام بگيرد.
تهمينه ميلاني در يادداشت خود بر اين كتاب نوشته بود:«آرمان گرايي بخشي از يك نسل در اين كتاب به خوبي بيان شده و ارتباط عميقي با خواننده برقرار مي كند.پيشنهاد مي كنم اين كتاب مورد مطالعه نسل جوان ما كه اغلب فاصله بعيدي با آرمانگرايي دارند،قرار گيرد،تا شايد پلي باشد براي ارتباط بيشتر و بهتر با نسل پيشين خود.»