در ديدار با اعضاي پويش دعوت از خاتمي عنوان شد
درخواست معين از خاتمي براي حضور در انتخابات
مصطفي معين خواستار حضور خاتمي در انتخابات به منظور جلوگيري از هرگونه فرصت سوزي شد.به گزارش «پويش» مصطفي معين در ديدار با اعضاي پويش دعوت از خاتمي اظهار داشت؛ خاتمي مناسب ترين فردي است که مي تواند به پيشبرد اصلاحات کمک و فرهنگ و مردم ايران را در جهان امروز نمايندگي کند. سلامت نفس آقاي خاتمي، توانايي هاي نظري و شخصيت فرهنگي ممتاز ايشان، انگيزه خالصانه او براي خدمت و محبوبيت ويژه اش در داخل و خارج کشور، ايشان را به سرمايه يي ارزشمند تبديل کرده است که نبايد بدون دليل کافي هزينه و از آن سوءاستفاده شود. در انتخابات پيش رو نيز به باور من، مهم تر از نفس آمدن خاتمي، کيفيت آمدن اوست و اينکه با صراحت و صلابت بيشتري ديدگاه هاي خود را در زمينه دفاع از حقوق مردم و مردم سالاري بيان کند.وي تصريح کرد؛ من به اين قاعده طلايي اخلاق که «آنچه براي خود مي پسندي براي ديگران هم بپسند» باور دارم و درباره حضور آقاي خاتمي در انتخابات هم با به کارگيري همين اصل اخلاقي قضاوت مي کنم. من اگر جاي آقاي خاتمي بودم مي آمدم، خطوط قرمزم را مشخص مي کردم و بر سر وعده ها و اهدافم مي ايستادم. بر مسند رياست جمهوري هم بر حقوق بشر و اجراي قاطعانه اصول قانون اساسي در ارتباط با حقوق اجتماعي و زندگي و معيشت شرافتمندانه براي همه شهروندان، حقوق قوميت ها و اقليت هاي مذهبي و زنان و مخالفت با هرچه فراتر از قانون يا در تعارض با آن است پاي مي فشردم. همچنين به آنهايي که قانون اساسي را زير پا مي گذارند تذکر مي دادم و اگر موانعي پيش رويم قرار مي گرفت با مردم صادقانه و به صورت شفاف در ميان مي گذاشتم. خود من هم در انتخابات سال 84 در اين جهت تلاش کردم و به همين دليل اکنون در برابر وجدان خود آرامش دارم.کانديداي اصلاح طلبان در انتخابات رياست جمهوري اظهار داشت؛ سرمايه اجتماعي آقاي خاتمي بسيار بيشتر از هر کس ديگري است و بايد قدردان آن بود و آن را فقط در جايگاهي که در جهت منافع ملي باشد هزينه کرد و بايد همواره آماده قرباني کردن منافع خود در پاي مصالح ملت بود و اگر خاتمي کانديدا شود من همانند سال هاي 75 و 76 شهر به شهر سفر کرده و مردم را براي حضور در انتخابات تشويق خواهم کرد.