مهران عبدالهی مدیر ارشد انجمن ( مشاهیر )
تعداد پستها : 1334 سن : 49 از ایشان سپاسگزاری شده : 328 امتیاز : 60932 Registration date : 2008-10-30
| عنوان: نخستين تمرين ابومسلم با حضور حجازي برگزار شد الخميس نوفمبر 13, 2008 10:57 am | |
| نخستين تمرين تيم فوتبال ابومسلم خراسان با حضور ناصر حجازي امروز برگزار شد. ناصر حجازي، سرمربي جديد تيم فوتبال ابومسلم خراسان در حاشيه اين تمرين در گفتوگويي اظهار كرد: امروز در اولين جلسه تمرين تيم شرکت کردم و بايد تيم را در همين فرصت باقي مانده تا شروع دوباره بازيها بشناسم. وي افزود: در حال حاضر امير حسين پيرواني به عنوان دستيار من انتخاب شده و قرار است مربي ديگري هم به تيم اضافه شود. حجازي در خصوص مشکلات مالي باشگاه ابومسلم گفت: مسوولان باشگاه قول دادهاند که مشکلات مالي حل شود و اميدوارم باشگاه همکاري لازم را انجام دهد تا هر دو طرف موفق باشيم. سرمربي تيم فوتبال ابومسلم خراسان تصريح کرد: ابومسلم در فصل گذشته نيمي از بازيکنانش را از دست داده و اگر بتوانيم يکي دو بازيکن به تيم اضافه کنيم وضعيت بهتر خواهد شد. حجازي ادامه داد: قرار است بازيکناني که درخواست کرده بودم در تمرينات شركت كنند که فردا يک بازيکن توگويي در تمرين شرکت خواهد کرد. | |
|
???????? مهمان
| عنوان: حجازی !!! الخميس نوفمبر 20, 2008 5:46 am | |
| لطفاً تیمی را معرفی کنید که با حجازی موفق بوده |
|
حمیده ناصری ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
تعداد پستها : 1569 سن : 32 آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden از ایشان سپاسگزاری شده : 154 امتیاز : 64433 Registration date : 2008-11-13
| عنوان: رد: نخستين تمرين ابومسلم با حضور حجازي برگزار شد الخميس نوفمبر 20, 2008 7:03 am | |
| خوب من فکر میکنم آقای حجازی یکی از بزرگترین بازیکنان نسل گذشته فوتبال و یکی از بهترین مربیان حال حاضر لیگ برتر فوتبال ایران هستند حالا اگه مسئولین استقلال با مکر و حیله ایشان را بیرون کردند و قلعه نویی را آوردن جای سوال داره | |
|