با اعلام شكایت دختری مبنیبر اینكه در مسیر بازگشت به خانه از سوی یك پسر مورد تجاوز قرار گرفته است، پروندهای در شعبه یكم دادسرای جنایی تشكیل و پسر متجاوز دستگیر شد. این در حالی است كه این پسر منكر هرگونه اتهامی شد. شنبه هفته جاری دختر جوانی به شعبه یكم دادسرای جنایی آمد و به بازپرس جنایی پایتخت گفت: جمعه هفته گذشته به یك میهمانی رفته بودم، زمانی كه قصد داشتم به خانه بازگردم پسر جوانی كه سوار بر یك دستگاه پراید بود در خیابان باغفیض در مقابلم توقف كرده و به زور مرا سوار خودرواش كرد. پس از آن مرا به خانهای در یوسفآباد برده و در آنجا به من تجاوز كرد. پس از اعلام شكایت این دختر، پسر متجاوز كه مسعود نام داشت شناسایی و بازداشت شد. مسعود روز گذشته در مقابل بازپرس جنایی منكر هرگونه اتهامی شد و گفت: من با این دختر جوان كه نسیم نام دارد حدود پنج سال پیش آشنا شدم او همسر موقت یكی از دوستانم بود و زمانی كه رابطه دوستم و نسیم به پایان رسید، رابطه من با او شكل گرفت. او جمعه به یك میهمانی رفته و قرار بود به خانه من بیاید، من اصلا پراید ندارم و آن شب با موتورسیكلتم سر قرار رفته بودم و نسیم با میل و رغبت خودش به خانه من آمده بود و هیچ اجباری در كار نبود.
مسعود كه 26 سال دارد، ادامه داد: چندی قبل با هم شمال رفته بودیم در آنجا ماموران انتظامی ما را بازداشت كرده و 100 ضربه شلاق زدند.
پس از اعترافات مسعود، بازپرس جنایی در این خصوص گفت: با بررسی و تحقیقات مشخص شد كه نسیم بارها رابطه جنسی داشته و به نظر میرسد ادعای او در رابطه با تجاوز به عنف صحت ندارد با این حال این پرونده در حال رسیدگی است و مسعود در بازداشت است.