همسر شهيدحميدباكري از نمايندگان آذريزبان مجلس خواسته است به صادق محصولي گزينه پيشنهادي آقای محمود احمدينژاد براي تصدي وزارت كشور راي اعتماد ندهند.
خانم فاطمه اميراني همسر شهيد حميد باكري به روزنامه «سرمايه» گفت: «سابقه شناخت من از صادق محصولي به سال 1359 برميگردد آن زماني كه ايشان فرماندار اروميه و شهيد مهدي باكري شهردار اين شهر بود.»
وي با بيان اينكه مجموعه فعلي اعضاي دولت تيمي هستند كه از سالها پيش با يكديگر كار ميكردند ،به سرمایه گفت: «افرادي همچون محصولي، فتاح و احمدينژاد در سالهاي ابتدايي انقلاب همزمان فرماندار شهرهاي استان آذربايجان بودند كه تاب تحمل پذيرش افرادي غير از خودشان را نداشتند.»
همسر شهيد باكري افزود: عملكرد خودخواهانه و غيرقابل قبول صادق محصولي در دوران فرماندارياش در اروميه سبب شد مهدي و حميد باكري از اروميه فرار كنند.
وي در ادامه تصريح كرد:ما بايد از تغيير و تجديدنظر آدمها در رفتارشان استقبال كنيم ولي آنچه براي ما مشهود شد اين بود كه اين آدمها و اين تيم تغيير چنداني نكردهاند.
اميراني افزود: «بنابراين وقتي تغيير در رفتار آنها مشاهده نميشود چگونه ميشود انتظار داشت افرادي كه روزي با شهيد مهدي و حميد باكري آنگونه برخورد كردند در صورت حضور در وزارت مهم و تاثيرگذاري چون وزارت كشور همان رويكرد حذفي خود را دنبال نكنند و مانع از حضور افراد شايسته در مناصب مهم نشوند.»
همسر شهيد باكري در خاتمه گفت: نامهاي مفصل به نمايندگان مجلس كه حاوي عملكردهاي محصولي در سالهاي ابتداي انقلاب است نوشتهام كه به زودی در اختیار آن ها قرار خواهد گرفت.
شهيد حميد باكري، برادر علي و مهدي باكري از فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامي در جنگ ايران و عراق بود.
حميد در سال 1334 در شهرستان اروميه ديده به جهان گشود. در دوران جواني حميد باكري در شهر تبريز با برادرش مهدي و يكي از دوستان او هماتاق شد و به فعاليتهاي سيازي پرداخت. در سال 1355 به تركيه و از آنجا به سوريه رفت تا در يك دوره چريكي شركت كند. بعد از آن به آلمان رفت تا درس بخواند اما با عزيمت آیت الله خميني به پاريس وي هم عازم فرانسه شد.
با آغاز جنگ تحميلي حميد باكري عازم جبهه شد و فرماندهي خط مقدم ايستگاه هفت آبادان را عهده دار شد. براي مدتي در جهاد سازندگي اروميه خدمت كرد اما سرانجام به عنوان جانشين لشگر 31 عاشورا در ركاب برادرش به حماسهآفريني در جبههها روي آورد. وي در عمليات خيبر در اثر اصابت آرپي جی شهید شد. پيكر او در ميدان جنگ باقي ماند و به كشور بازگردانده نشد.
برادران ديگر او علي و مهدي باكري نيز از شهداي انقلاب و جنگ تحميلي هستند. شهيد علي باكري از نفرات اوليه و كادر مركزي سازمان مجاهدين خلق بود كه پيش از تغيير ايدئولوژي در اين تشکیلات در فروردين ماه سال 1351 با حكم دادگاه رژيم شاهنشاهي تيرباران شد.
شهيد مهدي باكري هم فرمانده لشگر عاشورا بود كه در 25 اسفندماه سال 1363 يك سال بعد از برادرش حميد باكري در عمليات بدر به شهادت رسيد و همچون برادرش پيكرش به كشور بازگردانده نشد.