حرف
کلوديو رانيري؛ بالاخره بعد از يک سري بدشانسي، کمي شانس آورديم. خيلي خوشحالم چون بازيکنان ثابت کردند که هرگز تسليم نمي شوند. در مصاف با رئال مادريد بايد در بهترين شرايط بود ولي ما نبوديم علاوه بر اينکه چند بازيکن خود را هم به دليل مصدوميت در اختيار نداشتيم بنابراين طبيعي بود که در نيمه دوم وقتي آنها دست به حمله زدند، آسيب پذير شويم. با وجود اين بازيکنان روحيه و شجاعت بالايي از خود نشان دادند. تجربه بازيکنان کمک زيادي به ما کرد. براي مثال بعد از آسيب ديدگي ماچيسمو وقتي پاول ندود را به مرکز خط دفاعي بردم، فوق العاده عمل کرد. هنوز هم مشکل داريم اما بازيکنان نشان دادند که با هم متحدند. اگر به همين منوال ادامه بدهيم قطعاً مي توانيم از اين دوره سخت عبور کنيم. بازيکنان خوبي داريم که در مسابقاتي مانند اين، نهايت تلاش خود را انجام مي دهند.
سر الکس فرگوسن؛ برباتوف فوق العاده بود و اين بار هم باورنکردني کار کرد. او تمرکز خاصي در يک سوم دفاعي حريف دارد و تصميم گيري و پاس هايي که مي دهد بي نقص است. فکر مي کنم بازيکنان به تدريج نوع بازي او را بهتر درک مي کنند. برباتوف همواره هنگام رويارويي با چهار مدافع پاس کارسازي را فراهم مي کند. ديدار امشب سه يا چهار دفعه پاس هاي فوق العاده داشت. او تا اين لحظه 5 گل براي ما به ثمر رسانده و فکر مي کنم عملکرد قابل ستايشي داشته است.
لوئيس آ راگونس؛ آرسنال در 11 دقيقه نخست بازي به شدت ما را زير فشار قرار داد. پس از آن بود که با دو گل از ما پيش افتاد، اگر چه بعد از اين دو گل يکي از آنها را تلافي کرديم اما اين کافي نبود. ما بيش از اندازه هجومي بوديم و به کارهاي دفاعي بي توجه. بازيکنان من در اين بازي اشتباه هاي زيادي کردند اما هنوز هم چند بازي ديگر را پيش رو داريم. از اين رو هنوز هم از بخت صعود برخورداريم. حتي اگر تنها بحث حضور در رقابت هاي جام يوفا باشد با اين حال بايد از اشتباه هايمان درس بگيريم و در بازي برگشت برابر آ رسنال بهتر بازي کنيم.
آرسن ونگر؛ فنرباغچه تيم بسيار خطرناک و هجومي است، با اين حال در اين بازي تجربه و توانايي فني ما تفاوت را رقم زد. از اينکه 5 گل به ثمر رسانديم بسيار خوشحالم، ما به راستي خوب بازي کرديم و فنرباغچه را وادار کرديم تهاجمي بازي کند. ميانگين سني بازيکنان من 22 سال بود و من به راستي از جوانانم راضي هستم و به آنها افتخار مي کنم. جو ورزشگاه بسيار سنگين بود اما بازيکنان من با اين موضوع بسيار خوب کنار آمده اند. ما در شروع قدرتمند بوديم، قدرتمند هم باقي مانديم و پايان قدرتمندي را هم رقم زديم. بازيکنان من اعتماد به نفس بالايي دارند و به توانايي خود باور دارند. اکنون به يک پيروزي ديگر نياز داريم تا به دور بعد راه پيدا کنيم. دو گل زودهنگام را در اين بازي به ثمر رسانديم و پس از آن بود که بازي بسيار هجومي و باز شد. فنرباغچه مربي بسيار خوبي دارد او البته زمان مي خواهد.
گوردون استراکان؛ منچستر بهترين حريف ما بود. پس از بازي به شاگردانم گفتم که ما نبايد چوب جسارت و اراده خود را بخوريم زيرا در زمينه ارسال پاس به هيچ وجه در حد منچستري ها نيستيم. ما سعي کرديم برابر آنها مبارزه کنيم و اين يکي از بهترين نمايش هايي بود که من ديدم. خوشحالم که بازي يک طرفه يي نبود، هنوز موج قرمزي را مي بينيم که به سمت من مي آيد. ما باز هم بازي هاي خارج از خانه دشواري پيش رو داريم. مي خواهيم در ديدار برگشت در سلتيک پارک هواداران را با بازي خوب خود خوشحال کنيم. براي شکست منچستر بايد اتحاد تيم فعلي را حفظ کنيم.
برند شوستر؛اين شکست مرا متعجب نکرد، اما شروع ضعيف تيم به شدت مرا شوکه کرد. ما در هر 5 بازي گذشته شروع خوبي را ارائه کرديم و انتظار داشتيم در اين بازي نيز مثل گذشته ظاهر شويم. اما بيانکونري ها درست برخلاف ما 5 دقيقه اول اين ديدار را بسيار تهاجمي پيش رفتند. ما هيچ يک از دو نيمه را خوب شروع نکرديم و تاوان آن را نيز داديم. با اين حال اين ناکامي را در خانه جبران خواهيم کرد. زيرا پيروزي در برنابئو باعث مي شود ما پيشتاز گروه هشتم شويم.
فابيو کاناوارو؛ آنقدر روي بازي تمرکز داشتم که صداي سوت تماشاگران را نمي شنيدم.من حتي صداي سوت ها را نمي شنيدم چرا که روي بازي متمرکز بودم. اين بازي تمام شد اما ما دوست باقي خواهيم ماند و خدا را شکر من دوستان بسياري در تورين دارم. همواره گفته ام که در مواقع دشوار، يوونتوس بهترين نمايش خود را به اجرا مي گذارد. در مورد اينکه مي گويند اين تيم دچار بحران است بايد گفت که يوونتوس همواره زير ذره بين است و زماني که آنها به تساوي رسيده يا خارج از خانه بازي را واگذار مي کنند، اين مساله براي آنها بحران تلقي مي شود. بازيکنان يووه همواره ارزش هاي بالاي خود را نشان داده اند